Dolar 34,1541
%0.05
Euro 38,2818
%0.1
Altın 2.934,480
%0.04
Bist-100 9.735,00
%-0.96

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'a eleştirdiği o isimden yanıt

Akpınar'a eleştirdiği o isimden yanıt

​Karşıyaka’da, eski belediye başkanı Cihan Türsen ve mevcut başkan Hüseyin Mutlu Akpınar arasında tansiyon yükseliyor. Akpınar’ın isim vermeden Radyo Ege Postası’nda eleştirdiği Türsen'den cevap geldi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2014 - 10:25
EGE POSTASI - Karşıyaka eski belediye başkanı Cihan Türsen, Radyo Ege Postası’nda isim vermeden kendisini eleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a yazılı açıklamayla cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Radyo Ege Postası’na konuk olan Türsen, “Akpınar’ın seçmenden oy almışlığı ona meşruiyet kazandırmaz.Seçmen laikliğe demokrasiye oy vermiştir. Akpınar’ın kendi meşruiyetini kendi kazanması gerek. Belediyecilikte yapacağı hamlelerle, Karşıyakalılarla kucaklaşma sürecini izleyeceğiz ve şimdi oldu deyip çiçeğimizi alıp gideceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar’da,  Türsen’in sözlerine Radyo Ege Postası’nda karşılık vermiş ve, “ ‘Çalışmalarını takip edeceğiz. Başarılı olursa çiçek alıp gideceğiz’ diyenler var. Çiçeğini eşine götürsün.Akpınar’la uğraşan sağlam uğraşsın. Didik didik didiklesin. Dedikoduyla siyaset yapanlara laflarını geri iade ederim. Seçim döneminde sabah 6’da kalktım. AKP’li bana oy attı. MHP’li bana oy attı. Seçim sürecinde çiçek getirenler ne yaptı. Bir gelselerdi de yüzde 71’in üstüne koysalardı. Gelip çalışsalardı. Ben CHP’liyim. Kıblem hiçbir zaman değiştirmedim. Bir yerlere gelebilmek için sağda solda dans etmedim. Baraj altında kaldığımızda birileri viski tokuştururken ben ağlıyordum. O günlerden geldim. Bana hiç kimse partililik dersi veremez. Siyasetin nasıl yapıldığını öğretemez”demişti.

BUGÜN YETERLİ DEĞİLSİNİZ DEMEKTİR!
Akpınar’ın açıklamalarında hedef aldığı Türsen yazılı bir açıklama yaptı. Türsen, şu ifadeleri kullandı;“  Sayın Akpınar’ın, her atama kamu görevlisi gibi, tanımadığı bir kentte, kültürde uyum sorunları yaşaması, kendini kabul ettirebilme çırpınışları normal.   Hele, kendini ROL MODEL ( Şöhret sahibi popüler isim, davranışları ile başkalarına örnek olan, onlara ilham veren) Partili, Belediye Başkanı gören Akpınar için bu süreç daha da zahmetli olacak.Çünkü; Karşıyaka başka bir dünyadır. Bu dünya sevgi dolu insanların dünyasıdır. Bu dünya yaşamda saygıyı öne alan insanların dünyasıdır. Yaman insanların dünyasıdır. Hiçe sayılmaya, sevgisizliğe, oldu bittilere baştan karşıdır Karşıyaka.Sayın Akpınar, Karşıyakalıların partimize verdiği büyük desteği, ZAT-I ŞAHANELERİNİN 50 günlük varlıklarında görmesin. Yılların örgüt emekçilerine, aylarca Karşıyaka sokaklarında CHP içi çalışan aday adaylarına haksızlık etmesin.Hayatta ve özellikle siyasette dersler hiç bitmez.“ Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa, bugün yeterli değilsiniz demektir.” Earle Wilson.Her şeye rağmen beklentim ve dileğim, sayın Akpınar’ın; Toplumcu, Katılımcı, Üretken Belediyecilikte başarılı olmasıdır. Bu beni bir Karşıyakalı olarak da, CHP’li olarak da sevindirir.Ziyaret ve çiçek mesaj içeriğini kavrayamadığı için söylenecek söz yok. Sözlerinde ise nezaket hiç yok”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.