Dolar 34,1503
%0.04
Euro 38,2344
%-0.03
Altın 2.930,130
%-0.11
Bist-100 9.736,00
%-0.95

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'e Aydın'da seçim taktiği

CHP İzmir'e Aydın'da seçim taktiği

CHP Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 3 Haziran Salı günü Aydın'da düzenlenecek Ege Bölge Toplantısı’ında milletvekilleri, PM üyeleri, il başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkanlarına Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde izlenecek yol haritası hakkında bilgiler verecek.CHP İzmir örgütü de tam kadro Aydın’da olacak.

  • Ege Postası
  • 29.05.2014 - 13:34
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Yerel seçimlerin ardından partiler tüm dikkatini Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevirdi. Aday arayışları hareketliliği sürerken, partiler bir yandan da 3 aylık periyotta izleyecekleri yol haritasını masaya yatırmaya başlıyor.

3 HAZİRAN SALI GÜNÜ
CHP, Ege Bölgesi’ndeki partinin milletvekilleri, PM üyeleri,  il başkanları, ilçe başkanları ve belediye başkanlarını Aydın’da topluyor. 3 Haziran Salı günü  gerçekleşecek toplantıda Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, 'Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlığı Ege bölge toplantısında' seçim sürecinin detaylarını anlatacak, izlenecek yol haritası hakkında  bilgiler verecek. Toplantıya  il başkanları, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl kadın kolları başkanları, il gençlik kolu başkanları, seçim ve hukuki işlerden sorumlu il ve ilçe başkan yardımcıları katılacak.Toplantı Aydın Nevzat Biçer Nikah Salonu'nda yapılacak.CHP İzmir örgütü de salı günü tam kadro Aydın'da olacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.