Dolar 34,0758
%0.18
Euro 38,0430
%-0.04
Altın 2.835,580
%0.22
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar’a İMAF ziyareti

Akpınar’a İMAF ziyareti

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akpınar’a görevinde başarılar dileyen İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve federasyon yöneticileri, Akpınar’ın Karşıyaka’ya yakışır bir yönetim sergileyeceğine inandıklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2014 - 14:01
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Akpınar, Karşıyaka’nın ve İzmir’in iyi yönetilmesi adına sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Akpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mehmet başkanı ve ekibini yakından tanırım. Federasyon olarak yaptıkları çalışmaları takip ediyorum. Belediye başkanı seçilmeden önce de sürekli yan yana geldiğim arkadaşlarımdır. Karşıyaka’daki çalışmalarımızda da onların görüşleri bizim için önemlidir” dedi.
Akpınar, halka dokunan bir yönetim anlayışının her zaman başarıya ulaştığını ifade ederek, “Karşıyaka’daki bu kısa sürede sokaktaki insanımızdan esnafımıza kadar kurduğumuz yakınlığın sonuç aldığını gördük. Halka dokunduğunuzda halk size sahip çıkıyor. STK’lara yaklaşımımız da budur. İMAF gibi kurumları bu açıdan dikkate alıyoruz” diye konuştu.

KARŞIYAKA ÖRNEK BİR KENT
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak da, Akpınar’ın Karşıyaka’da örnek bir yönetim sergileyeceğine inandıklarını söyleyerek, “Karşıyaka, bugüne kadar zaten örnek olmuş bir ilçe. Sizin de bu düzeyi daha da ileri götüreceğinize inanıyoruz. Mardinliler olarak görevinizde başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun” sözlerine yer verdi.
Ziyaret esnasında belediyeyi ziyaret eden sanatçı Onur Akın da, Mardinlilerin sohbetine dahil oldu. Akpınar, İMAF ekibi ve Onur Akın’la hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.