Dolar 34,0758
%0.18
Euro 38,0430
%-0.04
Altın 2.835,580
%0.22
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Mağdur memurlardan valilik ve belediyeye çağrı

Mağdur memurlardan valilik ve belediyeye çağrı

İL Özel İdaresi'nin kapatılmasından sonra belediyelere gönderilen memurlar yer yokluğu, görev verilmeme, dışlanma gibi sorunların çözümü için Valilik ve belediyelere çağrı yaptı.

  • Ege Postası
  • 06.05.2014 - 14:13
İZMİR - İL Özel İdaresi'nin kapatılmasından sonra belediyelere gönderilen memurlar yer yokluğu, görev verilmeme, dışlanma gibi sorunların çözümü için Valilik ve belediyelere çağrı yaptı. TÜM BEL-SEN 1 No'lu Şube Başkanı Ulus Bozkır, “Tadilatı yapılan Tekel tütün deposu en kısa sürede Büyükşehir Belediyesi'ne verilmeli. İZSU ve ilçe belediyelere gönderilen personel bünyede değerlendirilsin, dışlanmasın, havuza gönderilmesin" dedi.

Konak Kemeraltı girişinde biraraya gelen memurlar “Kadro gaspı istemiyoruz" sloganı attı. TÜM BEL SEN 1 ve 2 No'lu Şubelerin ortak açıklamasını 1 Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır okudu. Bozkır, belediyelere gönderilen özel idare çalışanlarının yer yokluğundan büyük mağduriyet yaşadığını, sandalyede oturarak görev beklediklerini söyledi. Bozkır, “Bu nedenle özel İdare Hizmet binası olması amacıyla tadilat yapılmış olan tekel tütün deposunun Büyükşehir Belediyesine en kısa sürede devredilmesini ayrıca Valiliğin taşınmaz mal dağıtımı sorununun en kısa sürede yerel yönetimleri gözeterek çözmesini, belediyenin de aynı sorumlulukla personeli mağdur etmeden gerekli düzenlemeleri yapmasını talep ediyoruz. Valilik ve belediye yetkililerinin aralarındaki çatışmanın mağduru emekçiler olmamalı. İZSU ve ilçe belediyelerine atanan arkadaşlarımızın havuza gönderilmeden belediye bünyesinde değerlendirilmeli ve dışlama, hor görme davranışlarından vazgeçmeleri ile birlikte biran önce arkadaşlarımızın görev yerlerinin belirlenerek çalışma ortamlarının sağlanmasını talep ediyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.