Dolar 34,0895
%0.22
Euro 38,1027
%0.12
Altın 2.842,390
%0.46
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Atila makam odasından vazgeçti!

Atila makam odasından vazgeçti!

Makam odasını hizmet için ihtiyaç duyulan birimlere tahsis eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, daha önce çalışma ofisi olarak kullanılan küçük odaya geçti. Makamını Belediyenin Planlama Müdürlüğü’ne tahsis eden Olgun Atila " Önemli olan bulunduğunuz yer değil, orada insanlara ne kadar faydalı işler yaptığınızdır. Zaten biz zamanımızın büyük bölümünü mahallelerde, sokaklarda vatandaşlarımızla geçiriyoruz. Sorunları yerinde tespit edip, orada çözümler üretiyoruz. Makam odasına fazla da ihtiyacımız yok” dedi

  • Ege Postası
  • 06.05.2014 - 09:49
İZMİR- Hizmet kalitesini arttırmak için büyük bir tasarruf kampanyası başlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila kendi makam odasından vazgeçerek de örnek oldu. Yıllardır başkanlık makamı olarak kullanılan odayı Planlama Müdürlüğü’ne tahsis eden Başkan Atila, çalışma ofisi olarak kullanılan yandaki küçük odaya geçti. Planlama Müdürlüğü’nün Başkan’ın makam odasına gelmesi ile İmar Müdürlüğü’nün alanı da genişledi. Böylece vatandaşa her gün hizmet veren iki önemli müdürlüğün yeri de rahatlamış oldu.
 
Makam odası hizmet birimlerine
 
Her alanda tasarrufa gideceklerini ve bunu da vatandaşa hizmet olarak yansıtacaklarını vurgulayan Başkan Atila şöyle konuştu: “Bu anlamda Başkanlık makam odasından da tasarruf ettik. Bize daha küçük bir oda yeter. Projelerimizi sağlıklı bir şekilde hayata geçirebilmek için  birimlerimizin çalışma şartlarının uygun hale getirilmesi gerektiğini düşündük. Planlama birimimizin büyük bir odaya ihtiyacı vardı. Başkanlık makam odasını onlara tahsis ettik. İmar Müdürlüğümüz de Planlama Müdürlüğümüzün boşalttığı yere doğru genişledi. Böylece her iki müdürlüğümüzde de vatandaşa daha da iyi hizmet sunacağız.”
 
Zaten odada fazla durmuyoruz
 
Yerinde ve görerek hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini, bu sebeple makam odasının çok önemli olmadığını dile getiren Başkan Olgun Atila;  “Vatandaşlarla birebir görüşerek yapılacak işleri, istek ve şikayetlere göre şekillendiriyoruz. Zaten makam odasında fazla vakit geçirmiyoruz. Önemli olan vatandaşımıza götürdüğümüz hizmetin kalitesinin arttırılmasıdır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.