Dolar 34,1149
%0.02
Euro 38,2260
%0.15
Altın 2.916,920
%0.08
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin Karşıyaka'da umduğunu bulamadı

Ali Engin Karşıyaka'da umduğunu bulamadı

CHP Karşıyaka örgütünün kaderini belirleyecek kritik seçim öncesi kulis çalışmaları hız kesmiyor. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin kongreye sayılı saatler kala Karşıyaka siyasetinin önde gelen dört ismiyle bir araya geldi. Toplantıdan çıkan sonuç Ali Engin’in beklediği gibi olmadı…

  • Ege Postası
  • 24.01.2013 - 12:10

EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- Karşıyaka kongresine az bir süre kala CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ile Karşıyaka siyasetinin ağır topları bir araya geldi. Rıfat Özer, Necat Yılmaz, Turan Başaran, Serdar Aktop ile Karşıyaka Vilayetler evinde bir araya gelen Engin kongre değerlendirmesi yaptı. Ve destek istedi. Ancak; destek yerine nasihat aldı.

BAŞKAN BU RAKAMLAR UÇUK!
Buluşmada Kongre süreci ile ilgi bilgi veren İl Başkanı Engin, “ yaptığım çalışmada 220 delegeye ulaştım. Ali Karaege ile devam edeceğim” demesine Karşıyaka grup Başkan vekili Büyükşehir Meclis üyesi Necat Yılmaz” Başkan ayakların yere bassın bu rakamlar uçuk” diyerek karşılık verdi.

SİZİN ASIL GÖREVİNİZ!
Dörtlü grubun İl Başkanı Ali Engin’e “ sizin göreviniz Karşıyaka kongresini kazanmak ya da kaybetmekten ziyade partiyi seçime götürebilecek bir yapıyı hazırlamaktır. Önümüzde Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler var. Bu seçimlerde partiyi taşıyacak bir yönetim oluşturmanız gerekiyor. Bu nedenle Karşıyaka’da belediye başkanlığını adaylığını açıklamış iki adayın Karşıyaka’yı kucaklayan bir yapı oluşturmanız gerekiyor. İl Başkanı olarak adil bir yapı oluşturmalısınız. Eğer bu konjektörde bir yapı oluşturursanız inanıyorum kimse kaybetmez, kazanan Karşıyaka olur. “ dedikleri öğrenildi. Bunun üzerine İl Başkanı Ali Engin’in Cevat Başkan Paris’ten dönsün görüşelim dediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.