Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay, kampa katılmayanlar için harekete geçti

Akay, kampa katılmayanlar için harekete geçti

AK Parti’de “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” başlıklı iki gün süren kamp sona ererken İl Başkanı Ömer Cihat Akay toplantıyı katılmayanlar ekseninde harekete geçti. Kamp dönüşü ilk olarak hazirun listesini kontrol eden Akay kampa katılmayanlardan mazeretlerini isteyecek. Akay, yerel seçim sürecinde sıkça gerçekleştirecekleri eğitim kamplarına katılmamaları rutin hale gelen isimlerin seçimlerde ‘adaylık’ beklentileri olduğunda önlerine kamplara katılmadıklarının yer aldığı notları çıkaracak.Bu arada İlçe Divan Toplantılarına önümüzdeki ayla birlikte iki yenilik geliyor.

  • Ege Postası
  • 23.01.2013 - 15:31
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen  ve Kuşadası Pine Bay Holiday Resort Otel’de gerçekleşen “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” başlıklı iki gün süren kamp sona ererken İl Başkanı Ömer Cihat Akay toplantıya katılmayanlar ekseninde harekete geçti.

 MAZERETLERİ İSTENECEK

 Teşkilatın moral ve motivasyonunun arttırmaya yönelik olmasının yanı sıra  yerel seçim sürecinde önemli eğitimlerin verildiği kampın teşkilata ‘her şeye rağmen mazeret yok’ parolası verdiğini belirten İl Başkanı Akay, kamp dönüşü ilk olarak hazirun listesini kontrol etti. Kampa katılmayanların isimlerini belirleyen Akay, bu isimlerden mazeretlerini isteyecek. Başkanlığındaki ilk kamp programını geride bırakan Akay, “ Yoğun programları arasında Genel Başkan Yardımcılarımız,Teşkilat Başkan Yardımcılarımız ve vekillerimiz kampa katıldılar. İki gün boyunca bizimleydiler. Yerel seçim sürecine yönelik bir çok konu masaya yatırıldı. Önemli eğitimler verildi. Böylesine önemli bir kampa katılmayan isimleri tespit ettik. Kendilerinden mazeretlerini isteyeceğiz” dedi. Geçerli mazeretleri olmayan isimleri kenara not edecek olan Akay, yerel seçim sürecinde sıkça gerçekleştirecekleri eğitim kamplarına katılmamaları rutin hale gelen isimlerin seçimlerde ‘adaylık’ beklentileri olduğunda önlerine kamplara katılmadıklarının yer aldığı notları çıkaracak. Akay devamsızlık yapanları belirli aralıklarla Genel Merkez’e de bildirecek.

 İLÇE DİVAN TOPLANTILARINA GENEL MERKEZ ÇIKARMASI

 AK Parti İzmir’de aralıksız devam eden ve ilçe teşkilatları açısından son derece önemli olan ilçe divan toplantılarına önümüzdeki ay itibariyle iki yeni uygulama gelecek. Genel Merkezin İzmir’de ilçe divan toplantılarını yakın takibe almak istediği ve İl Başkanlığı’ndan Şubat ayının tarihlerini aldığı öğrenildi. Genel Merkez her ay belirleyeceği toplantılara Genel Başkan Yardımcılarından  ve Teşkilat Başkan Yardımcılarından birini gönderecek. Hedefte teşkilatın moral ve motivasyonunu yüksek tutmak yatıyor.

 TOPLANTILARDA YENİ UYGULAMA EĞİTİM

İlçe divan toplantılarına gelecek ikinci bir yeni uygulama ise eğitim olacak. İki günlük kampta verilen eğitimin yerel seçim sürecinde çok faydalı olacağını düşünen İl Başkanı Akay, seçime yönelik eğitimleri ilçe divan toplantılarında uygulamak istiyor. Her ilçede divan toplantısı öncesi farklı konularda yarım saatlik bir eğitim verilmesi gündemde…

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.