Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Menemen'de hedef büyüttü

AK Parti Menemen'de hedef büyüttü

AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran: “Menemen halkına vaatleri yapmayan bu yalancı idareden hesap sorma günü gelmiştir”

  • Ege Postası
  • 23.01.2013 - 10:19

EGE POSTASI- HABER SERVİSİ/ Yerel seçimleri iddialı girdiklerini ifade eden  AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e yüklendi. Kuran, “Menemen halkına sunulmuş vaatleri yapmayan bu yalancı idareden hesap sorma günü gelmiştir.iyi bir adayla seçimleri kazanacağız ” dedi

Kuran,” Menemen halkı artık değişim istiyor.Menemen halkı artık hizmet istiyor.Menemen’deki yollarımız ancak; 10 yıl önceki haline gelmiştir.Aylarca süren yol çalışmaları sanki yeni bir yol yapıyormuş havası  verilmiş, yapılan yol çalışmaları Menemen halkına bir eziyete dönmüştür. Menemende hayata geçmiş yeni yapılmış bir proje yok.  Menemende hizmet yok. Gerçekleşen yeni bir proje yok.

 TÜRKİYE’NİN YAPILMIŞ EN KÖTÜ YER ALTI OTOPARKI

Bir meydanımız var, zaten  vardı. Bir yer altı otopark  yapıldı. Türkiye’nin yapılmış en kötü yer altı otoparkı,her yağmurda, varoşlarda nasıl evleri su basar, bizimde yer altı otoparkını öyle su basıyor. Bunun sebebi projesinden tutun imalatına kadar bir tecrübesiz,deneyimsiz ve plana dayalı olmayan bir imalat yapılıyor. Menemende bir örnek yaptığı bir tek bir proje olduğu için oradaki başarısızlığını ortaya koymak adına ifade ettim.

MENEMEN HALKI YALANCI İDAREDEN HESAP SORACAKTIR

Menemen halkı artık hizmet istiyor. 3 dönemdir seçim beyannamesinde  Menemen halkına sunulmuş vaatleri yapmayan bu yalancı idareden hesap sorma günü gelmiştir. Menemen halkı bu gerçekleşmeyen vaatlerin hesabını soracaktır. İnanıyoruz ki, önümüzdeki dönem iyi bir adayla Menemende seçimi kazanacağız. Ve Menemen halkını AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.