Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP İzmir 'özgürlük için 10 milyon imza' kampanyasına destek verdi

BBP İzmir "özgürlük için 10 milyon imza" kampanyasına destek verdi

BBP İzmir il Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) öncülüğünde Türkiye genelin de başlatılan 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası' na katılarak destek verdi.

  • Ege Postası
  • 22.01.2013 - 19:29
İZMİR - BBP İzmir il Başkanı Ahmet Bereket ve yönetim kurulu üyeleri Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) öncülüğünde Türkiye genelin de başlatılan 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza Kampanyası' na katılarak destek verdi.

BBP İl Başkanı Ahmet Bereket yaptığı açıklamada; "Okullardaki kılık ve kıyafet serbestliğini doğru bulmamakla birlikte, 1982 model döneminin kalıntısı olan darbecilerin ortaya koyduğu kılık kıyafet yönetmeliğinin değiştirilmesini destekliyoruz.İnancı gereği başörtülü olup kamu kuruluşların da çalışan bayanlarımızın başı açık olarak çalışma zorunluluğu bulunması psikolojik şiddet içeren bir uygulamadır. Bir taraftan kadına şiddetin önlenmesi için yasal düzenlemeler yapılırken, diğer tarafta demokratik ve müslüman bir ülkede başörtüsü ile çalışma yasağı bulunması kadınlarımıza uygulanan şiddetin farklı bir boyutudur.Hükümet milletin iradesine kulak vermeli,demokrasinin ve eşitlik ilkesinin gereği olarak bu şiddete bir an önce son vermelidir"dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.