Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engelsiz Balo Keskin’in Duvarında Ölümsüzleşti

Engelsiz Balo Keskin’in Duvarında Ölümsüzleşti

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından 2013’ü karşılamak için düzenlenen ve binlerce Engelli vatandaşın katılımı ile gerçekleşen Engelsiz Baloyu ölümsüzleştiren fotoğraf, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden sorumlu Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e hediye edildi. Son yılların en büyük Engelli toplantısı olması nedeni ile büyük ses getiren Engelli Baloya kendisi de katılan Adana Keskin’e, Balodan çeşitli karelerin yer aldığı fotoğrafı CHP İzmir Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar takdim etti. Akpınar şunları söyledi

  • Ege Postası
  • 23.01.2013 - 12:47
İZMİR-  İl Başkanımız ve yönetim kurulumuzun yaklaşık 2 ay süren hazırlıkları sonrasında 2013’ü engelli vatandaşlarımız ile karşılamak için yaptığımız Engelsiz baloya bizleri kırmayarak katılan Sayın Genel Başkan yardımcımız Adnan Keskin’e bir kez daha teşekkürlerimizi sunmak ve baloda yaşadığımız özel anları ölümsüzleştirmek amacıyla yaptırdığımız fotoğrafı sunmak için kendisini ziyaret ettim. Tüm Türkiye’ye örnek olabilecek bir organizasyon gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, halen engelli derneklerimiz ve vatandaşlarımızın bizlere bu balodan dolayı memnuniyetlerini iletmeleri çok doğru bir iş yaptığımızın da göstergesidir.

Fotoğrafı görünce duygulanan ve makam odasına kendi elleri ile asan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’de, o gün İl Başkanlığı tarafından yapılan işin çok güzel ve doğru bir iş olduğunu belirterek, Organizasyonun bir parçası olmaktan onur duyduğunu söyledi. Keskin sözlerini şöyle sürdürdü.



Sözde Değil, Uygulamada Engelli Vatandaşlarımızın Yanındayız
Bir ülkede engelliler için hayatı kolaylaştıran, pozitif ayrımcılık yapan düzenlemeler yapılmamışsa, engelsiz olan insanlar gibi sosyal alanı kullanmaları sağlanamamışsa kimse çağdaşlıktan söz edemez. Engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini kendi kaderlerine terk etmek o toplumun ayıbıdır. Herkes çok iyi bilmelidir ki, birkaç saniye sonra bir engelli olmayacağımızın bir garantisi yoktur. CHP politikaları, engelli vatandaşlarımızın daha yaşanabilir, kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan sosyal hayattan faydalanabilecekleri ve bir Türkiye içindir. Biz engelli bireylerimize çağdaş yaşamın gerektirdiği olanaklara, her alanda kavuşmalarının temel bir insan hakkı olarak kabul edildiği bir ülke vaat ediyoruz. Bilinmelidir ki, engelli vatandaşlarımız her türlü sıkıntı ile mücadele edip hayata tutunabilirler, onların canını en çok yakacak şey kafalardaki engellerin onların hayatını zorlaştırması olacaktır. İzmir il başkanlığımızın yapmış olduğu ve tüm engelli vatandaşlarımızı kucaklayan bir organizasyonda yer almaktan onur duydum, bu anların ölümsüzleştiği fotoğrafı da kendi ellerimle odama asacağım. Bu organizasyonda göstermiştir ki, CHP sözde değil, uygulamada ve icraatta da engelli vatandaşlarımızın yanındadır.

Yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlere de değinen Keskin, Türkiye’deki yerel yönetimlere bakıldığında İzmir başta olmak üzere tüm CHP’li belediyelerin engelli vatandaşları için en çok proje üreten belediyeler olduğunu söyleyerek, Sosyal belediyeciliğin CHP’nin işi olduğunu belirtti Adnan Keskin, konuşmasının ardından kendisine hediye edilen fotoğrafı kendi elleri ile odasına astı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.