Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Talak'tan çalışan annelere müjde

Ali Talak'tan çalışan annelere müjde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, başkan seçildiği takdirde Çiğlili çalışan kadınların çocuklarına hizmet verecek belediye kreşleri yapacağını belirtti.

  • Ege Postası
  • 20.12.2013 - 10:12
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, çalışan annelerin çocuklarını güvenle bırakacakları belediye kreş alanları yapacak. Projelendirmesi tamamlanan kreşler Çiğli’de, Atatürk, Ahmet Taner Kışlalı, Balatçık, Egekent, Evka-2, İzkent, Köyiçi, Aydınlıkevler, Küçük Çiğli ve Mustafa Kemal Atatürk mahallerine yapılacak. Günümüz çalışan annelerin en büyük sorunu olan çocuklarını bırakabilecekleri güvenli yerlerin olmaması projeye ilgiyi daha da artıracak ve sorunu çözecek.
Çiğli’de bir ilke daha imza atacak olan Ali Talak, “Çiğli’de belirlediğimiz birçok mahallede bu projeyi uygulayacağız. Çalışan annelerin gönlü rahat olsun. Çocuklarını sabah getirip bırakacak akşam işi bitince alacak. Kreşe gelen çocuklar sadece oyun oynamayacak, dil ve teknolojik eğitimde alacak. Yapacağımız kreşte doktor ve güvenlik personeli de bulunduracağız. Böylece çalışan annelerde ‘çocuğumu nereye bırakacağım’ kaygısı olamayacak. Güvenli ve huzurlu bir ortama çocuklarını bırakacaklar” şeklinde konuştu.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.