Dolar 34,2134
%0.09
Euro 37,8994
%-0.51
Altın 2.924,530
%0.99
Bist-100 9.341,00
%-3.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara-İzmir yolunda hastane ve polis ziyareti

Ankara-İzmir yolunda hastane ve polis ziyareti

Farklı ziyaretleri ile dikkat çeken Milletvekili, gece yarısı polis ve doktorları ziyaret ederek dertlerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 08.10.2012 - 09:42

İZMİR-Milletvekillerinden bazıları her hafta illerine geliyor ve seçmenleri ile buluşuyor. Bunlardan biri de AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait. Ankara’da kalmayı tercih etmeyen Sait, meclisin kapanmasıyla soluğu İzmir’de alıyor. Rifat Sait, bu yüzden Ankara’da ev tutmamış.

 Hareketliliği ile tanınan Sait, bu hafta sonu İzmir’e karayolu üzerinden aracıyla gelerek farklı bir güzergah izledi. Gece 02.30 sıralarında Salihli’ye gelen İzmirli vekil, burada Salihli Devlet hastanesini ziyaret etti. Hastanede görevli doktorlarla görüşen Sait, onların çay ikramına hayır demedi. Doktorlarla birlikte acilde yatan hastaları da ziyaret eden Sait, geçmiş olsun dileklerini ileterek dua aldı.

 Aynı zamanda AK Parti Stratejik Sağlık Grubu raportörü olan Sait, hazırlayacakları rapor için bol bol notlar aldı. Gece ziyaretlerinin doktorlara ve hastalara moral verdiğini söyleyen Sait, Milletvekillerini yanlarında gören doktor ve hastalar bundan memnun oluyor. Onların sorun ve dileklerini dinlemekten bizler de mutlu oluyoruz, diyor. Klasik milletvekili davranışlarından uzak bir yapı içinde hareket eden Sait, İzmir, Ankara ve İstanbul’da geç saatlerde Hastane ziyaretleri yapmasıyla tanınıyor. Cezaevi ziyaretleri de yapan vekil, daha önce Ödemiş Cezaevini gezerek mahkûmlarla sohbet etmişti. Sait, geç saatlerde karakolları da ziyaret ederek polislerle çay içiyor.

 Ankara-İzmir karayolunda Salihli Devlet Hastanesi ziyareti sonrası, karayolu üzerinde nöbette olan trafik polislerinin de yanına giderek onlara sürpriz yapan ve onlarla sohbet eden Rifat Sait, polislerden tam not aldı. Gece 03.00 te bizi yanında gören polisler elbette önce şaşırdılar diyen Sait, ancak bundan son derece memnun oldular, bizimle dertleştiler, dedi. Sait, gece yarısı nöbette olan polislerimizin güvenliğine dikkat etmemiz gerek, yoldan geçen kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayabilirler. Antalya’da maalesef bu şekilde üç polisimiz şehit edildi, Allah nöbet tutan polis ve askerimizin yar ve yardımcısı olsun, dedi. Sait, bu tip ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.