Dolar 34,1163
%0.02
Euro 38,1831
%0.04
Altın 2.922,450
%0.27
Bist-100 9.911,00
%-1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'da yangın: 3 iş yeri ile 1 gecekondu tamamen yandı (Özel)

Ankara'da yangın: 3 iş yeri ile 1 gecekondu tamamen yandı (Özel)

Ankara’da bir işyerinde başlayan yangının bitişiğindekilere sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Öğle saatlerinde gerçekleşen olay, Altındağ ilçesi Bentderesi Caddesi’nde meydana geldi....

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 16:23
Ankara’da bir işyerinde başlayan yangının bitişiğindekilere sıçraması sonucu çıkan yangında 3 iş yeri ile 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Öğle saatlerinde gerçekleşen olay, Altındağ ilçesi Bentderesi Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan oto yedek parça ve lastik satan iş yerlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bitişikte bulunan diğer iş yerlerine ve arkalarında bulunan bir gecekonduya sıçradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın söndürme çalışmalarına başladı. Ekipler, yetersiz kalınca bölgeye takviye ekipler sevk edildi. Gecekondunun boş olması ve diğer iş yerlerindeki çalışanların kendilerini hemen dışarı atması olası bir can kaybını önledi.

Çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangında 3 iş yeri ile 1 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Görgü tanıkları yangının bir anda çıktığını ve bitişiğindeki iş yerlerine sıçradığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.