Dolar 34,1378
%0.08
Euro 38,0671
%-0.26
Altın 2.917,080
%0.09
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ümraniye’de okul öncesine taze kan

Ümraniye’de okul öncesine taze kan

Ümraniye’de hayırseverlerin katkısı ile yaptırılan okul öncesi eğitim birimlerine bir yenisi daha eklendi. Kazımkarabekir İlkokulu’nun bahçesine inşa edilen yeni ana okulunun resmi açılışı üst düzey yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi....

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 16:09
Ümraniye’de hayırseverlerin katkısı ile yaptırılan okul öncesi eğitim birimlerine bir yenisi daha eklendi. Kazımkarabekir İlkokulu’nun bahçesine inşa edilen yeni ana okulunun resmi açılışı üst düzey yetkililerin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış töreninde minik öğrenciler birbirinden renkli gösterileri ile izleyenlerin beğenisini topladı.

İstanbul’da okul öncesi eğitim birimlerinin sayısı giderek artıyor. Dumlupınar Mahallesi’nde inşa edilen yeni ana okuluna Ümraniye Füsun Türker Okul Öncesi Eğitim Birimi adı verildi. Yeni okulun açılışına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Karabekir İlkokulu Müdürü Yalçın Uzunhasan, öğrenciler ve velileri katıldı.

Açılış töreninde minik öğrenciler birbirinden farklı gösterileri ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Törende Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, hayırsever Ayşe Bilgin ve Ali Nuri Türker’e plaket takdim etti. Daha sonra kurdele kesimini gerçekleştiren davetliler, Ümraniye Füsun Türker Okul Öncesi Eğitim Birimi’ni gezdi. Tören sonunda minik öğrencilerden Eren Aydın, Hasan Can’a çiçek takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.