Dolar 34,2134
%0.09
Euro 37,8994
%-0.51
Altın 2.924,530
%0.99
Bist-100 9.341,00
%-3.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arslan ve Gök, Erzurum'dan ayrıldı

Arslan ve Gök, Erzurum'dan ayrıldı

Mülkiye Başmüfettişliği Sınavı'nı kazanan Erzurum Vali Yardımcıları Mehmet Gök ile Özgür Arslan, ilden ayrıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Başmüfettişlik Sınavı'nda başarılı olan vali yardımcıları Mehmet Gök,...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 13:58
Mülkiye Başmüfettişliği Sınavı'nı kazanan Erzurum Vali Yardımcıları Mehmet Gök ile Özgür Arslan, ilden ayrıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Başmüfettişlik Sınavı'nda başarılı olan vali yardımcıları Mehmet Gök, Özgür Arslan ve Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, yeni görevlerine başlamak üzere Erzurum'dan ayrıldı. Yeni başmüfettişler Ankara'da iki haftalık hizmet içi eğitimlerinin ardından aktif olarak yeni görevlerine başlayacak. Gök ve Güler Ankara'da, Arslan ise İzmir bölgesinde çalışacak.

Erzurum'da 7 yıl görev yaptıktan sonra Mülkiye Başmüfettişliği'ne geçen Mehmet Gök, Erzurum'dan güzel hatıralar ile ayrıldığını ifade etti. Şenkaya Kaymakamlığı ve vali yardımcılığı döneminde önemli tecrübeler edindiğini ifade eden Gök, "Verilen görevi en güzel şekilde yerine getirmeye çalıştık. Ama hep önceliğim eğitim oldu. Eğitime verdiğimiz emeğin meyvelerini görmek beni mutlu etti." diye konuştu.

        Köprüköy Kaymakamlığı ile Erzurum'da 6 yıl görev yapan Özgür Arslan ise Erzurum'da ciddi tecrübeler edindiğini, Erzurum'un hayatı boyunca hiç unutamayacağı illerden biri olarak değerlendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.