Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslan, kolları sıvadı

Aslan, kolları sıvadı

Son genel seçimlerde Bayraklı’da birinci parti çıkan AK Parti’nin bu başarısını yerel seçimlerde de göstermesi için büyük ve kullanışlı bir ilçe binası ile maddi anlamda güçlü bir kasa oluşturmak isteyen AK Parti Bayraklı’nın yeni patronu Ali Aslan hem yer hem de para arayışlarına başladı.

  • Ege Postası
  • 11.03.2013 - 16:08
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Bayraklı Teşkilatı’nda yaşanan sancılı süreç Merkez Karar Yürütme Kurulu’nun duruma el koymasıyla sonuçlanmış, Erdal Seyitler’in görevden el çektirilmesi sonrası Bayraklı Teşkilatı’nın yeni patronu AK Parti Bayraklı Grup Başkanvekili Ali Aslan olmuştu. Yönetim kurulunu bir iki gün içersinde netleştirecek olan Aslan, güçlü bir kasa ile daha modern ve gösterişli bir ilçe binası için harekete geçti.

GÖSTERİŞLİ BİNA GÜÇLÜ KASA
Son genel seçimlerde Bayraklı’da birinci parti çıkan AK Parti’nin bu başarısını yerel seçimlerde de göstermesi için büyük ve kullanışlı bir ilçe binası ile maddi anlamda güçlü bir kasa oluşturmak isteyen Aslan hem yer hem de para arayışlarına başladı.

GÖZÜ SALHANE’DE
Seyitler döneminde tadilattan geçirilen Sevgi Yolu’ndaki iki katlı binanın yetersiz olduğunu düşünen Aslan, Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin başlattığı ve Bornova’yla İl Teşkilatı’nın sürdürdüğü modern ilçe binası modeline geçecek. Aslan yeni bina konusunda gözünü İl Başkanlığı’nın da bulunduğu ve Bayraklı sınırları içinde yer alan Salhane İş Merkezi’ne çevirdi.Bayraklı merkezde yer arayışlarını sürdüren Aslan’ın istediği gibi büyüklükte bir yer henüz tespit edemediği ancak gönlünün İl Başkanlığı’nıın bulunduğu binanın üst katı olduğu öğrenildi.

300 BİN TL’LİK KASA HEDEFLİYOR

Yerel seçim sürecinde ilçe teşkilatının maddi anlamda güçlü bir kasaya sahip olmasını isteyen Aslan, ilçedeki işadamlarıyla dirsek temasına geçti. 300 bin liralık bir bütçeyle yola çıkmak isteyen Aslan’ın ilçedeki partili iş adamlarıyla görüşmelere başladığı ve maddi anlamda destek istediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.