Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşlık:“Onların gazına gelirsek bize yazıklar olsun“

Aşlık:“Onların gazına gelirsek bize yazıklar olsun“

AK Parti İzmir 44. İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, partilileri hem uyardı hem tavsiyelerde bulundu. AK Parti İzmir İl Başkanı Akay ise,2014 yerel seçimleri için “İnanıyoruz, güveniyoruz, başaracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 03.06.2013 - 13:09
EGE POSTASI/HABER SERVİSi - AK Parti 44. İl Danışma Kurulu Toplantısı Balçova Kaya Termal Otel Kardelen Salonu’nda gerçekleşti.  Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Koordinatör Milletvekili Erol Kaya, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, Hamza Dağ, Nesrin Ulema, İlknur Denizli, Rıfat Sait ve çok sayıda partili katıldı.


AŞLIK: ULUSLAR ARASI BİR OYUN

Milletvekilleri adına konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın partisinin başından gönderilmesini uluslar arası bir operasyon olduğunu öne süren Aşlık, “Kılıçdaroğlu ve ekibinin bu partinin başına monte edilmesi Türkiye’nin istikrarlaşmamasının bir parçasıdır Mecliste yatıyorlar kalkıyorlar bize sövüyorlar. Bize sövmedikleri gün yok. Onların gazına gelirsek bize yazıklar olsun” dedi.

GÜNDEM ‘GEZİ’ EYLEMLERİ

Demokratik hesaplaşmanın sandıkta olacağını belirten AK Partili Aşlık, “Yürüyüş, gösteri yapılır. İnsanlar fikirlerini söyler. Ama siz 3 tane ağaç sökülüyor diye İstanbul’un altını üstüne getiriyorsanız bunun arkasında masum bir Taksim meselesi yok. Sabırlı olacağız. Türkiye’nin sinerjisini farklı yere çekmek isteyenlere o fırsatı vermeyeceğiz. Bize taş atana çiçek vereceğiz” dedi.

ADAY OLACAKLARA SESLENDİ

Aşlık, tüm partililerin yerel seçimlerde aday adayı olma hakkının olduğunu belirterek, partililere şu tavsiyelerde bulundu: “Her arkadaşımızın gönlünde bin aslan yatabilir bu hakkımızdır. İçimizden çıkan birini büyükşehir ya da ilçe belediye başkanı yapmalıyız. Belli bir birikime sahip olan arkadaşların birbirinin sinerjisini yok etmekle olmaz. Kimin nesi varsa, teşkilatçılık disiplini altında bunu yaparız. Şu gelirse şu kadar oy alırızın dışında sandık çalışması yaparsak yapılamayacak iş, ikna edilemeyecek kimse yok. AK Parti’yi dokunarak iletişim iktidar yaptı. Bunu İzmir’de gerçekleştirelim. Kendimize inanıp güveneceğiz. İzmir’de yerel yönetimler hizmet üretemiyor. Türkiye’nin en pahalı suyu İzmir’dedir. Allah korusun deprem olsa en çok hasar görecek il İzmir. Allah’ım İzmir’i korusun. Başımıza bir felaket geldiğinde bununu hesabını kim verecek. Sosyal medyayı kullanırken küfür yazmayın. Bize yakışan şekilde orada olun”

AKAY: İNANIYORUZ GÜVENİYORUZ BAŞARACAĞIZ

Yerel seçimlere 10 ay kaldığını hatırlatan İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, “İzmir’in ideolojik siyasetten hizmet siyasetine, eser siyasetine kavuşmasına 10 aylık bir süre kaldı. İzmir’de hamaset ve husumet üzerine temellenen bir siyasi anlayışla hareket eden, milletimizin temel değerleri, ortak hassasiyetleri üzerinden istismar siyaseti yapan anlayışa hep birlikte ‘dur’ diyeceğiz. İzmir’i çalışan, üreten, zenginleşen, yenilenen, ulaşımın sorun olmadığı, daha mavi, daha yeşil, suyun korkulmadan içilebildiği, yağmura teslim olmayan, sokaklarında güven ve keyifle yürünebilen, yaşam standardı yüksek, tarihi ve modern binalarının bir arada olduğu, gurur duyduğumuz, lider, mutlu ve yüzü gülen bir dünya kenti haline getirmeye hazırız.  İzmir’i marka şehir haline getirmeye, Türkiye’nin yıldızı, dünyanın gıpta ile baktığı bir kent haline getirmeye hazırız. Biz İzmir’e inanıyor ve güveniyoruz. Biz İzmir’in gülen yüzüne, insanlarımızın heyecanına inanıyor ve güveniyoruz. Biz İzmir’e aşkla hizmet etmek için sabırsızlanan bu büyük kadromuza inanıyor ve güveniyoruz. İnanıyoruz, güveniyoruz ve başaracağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.