Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlar Kocaoğlu'ndan dertli

Başkanlar Kocaoğlu'ndan dertli

İzmir’de CHP’nin 30 ilçe başkanı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Kemalpaşa’da biraraya geldi. İlçe başkanları tek tek söz alarak isteklerini ve önerilerini sıraladı. İlçe Başkanları Kocaoğlu'na, “Size ulaşamıyoruz. Belediyenin yaptıkları ile ilgili detaylı bilgi bize verilmiyor. Diyarbakır’a neden gezi düzenlediğiniz konusunda bize bilgi vermediğiniz için tepki gösteren vatandaşa bir şey anlatamadım. Halka aramızda kopukluk var. Halka sizin yaptıklarınızla ilgili bilgi vermekte zorlanıyoruz” eleştirisinde bulunduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2013 - 10:26
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,  partisinin ilçe başkanlarıyla Kemalpaşa’nın Yukarı Kızılca Köyü’nde toplantı yaptı. İlçe başkanları, İZSU, ESHOT, metro, İZBAN ve asfalt yapımı konusunda eleştirilerini sıraladı. Kocaoğlu’da bunları tek tek not aldı. CHP Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül’ün, “İlçe belediyesi ile ilgili bir şey olduğunda sorunu başkana iletiyoruz. Ancak Aziz Başkan’a ulaşamıyoruz. Bürokratlarına ulaşamıyoruz.  dediği öğrenildi.

SİYASETE SORUN VAR

CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu’nun ise, “Siyaseten İzmir’de sıkıntılarımız var. Halkla buluşamıyoruz. Bu konuda eksik kalıyoruz. Metronun neden geciktiğini biz bilmiyoruz ki halka anlatalım. Diyarbakır’a bir gezi düzenlediniz ama bu konuda bize bilgi vermediniz. Vatandaş bize tepki gösterdiğinde cevap veremiyoruz. Keşke bize bilgi verseydiniz. Sizi savunmak istiyoruz. Ancak elimizde bilgi yok. Halka sizinle ilgili bilgi vermekte zorlanıyoruz” dediği belirtildi. Karamustaoğlu’nun, “Dışarıda tüm ilçe başkanları eksiklerden bahsediyor ama burada kimseden çıt çıkmıyor” sözleri ise gülüşmelere neden oldu.


 KOCAOĞLU YANIT VERDİ

Başkan Kocaoğlu eleştirilere yanıt verdi. Toplantıda oldukça sakin olduğu belirtilen Kocaoğlu, “Genel merkezimizin çizdiği siyaset dışında bir yol izlemiyoruz. Diyarbakır’a kültürel bir gezi düzenledik. Siyasi hiçbir tarafı yoktu. Halkların barışına katkı koymak için gittik. İlçe başkanlarının anlattığı otobüs, yol, kaldırım, asfalt, kaldırım sorunlarını hepsini biliyorum. Bazı eksiklikler olabilir. Geç kaldığımız yerleri biliyoruz. Bazen planladığınız işler yolunda gitmeyebiliyor. Ya da yanlış planlıyorsunuz. İddialı bir şekilde söylüyorum ki, diğer büyükşehirlere göre çok daha iyi bir konumdayız. Yakın sürede sorunları çözeceğiz. Hepsini biliyoruz” dedi. İlçe başkanlarının adaylıkla ilgili sorusuna ise Kocaoğlu, “Onun için daha vakit var. Zamanı geldiğinde konuşulur. 29 Mart 2014’e kadar görevimi en iyi şekilde yapmak için çalışacağım” cevabını verdiği öğrenildi.  (Y.ASIR)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.