Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de Yızdız FM kavgası

AK Parti'de Yızdız FM kavgası

AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Buca Koordinatörü Mustafa Yıldırım arasında il yönetim kurulu toplantısında tartışma çıktığı iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 15:45
EGE POSTASI - Geçtiğimiz ay il yönetim kurulu toplantısında Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem’in Abdullah Tekbaş’ı kastederek attığı tweet nedeniyle İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kenan Çakar arasında sert bir şekilde tartışma çıkmış , Çakar toplantıyı terk etmişti. AK Parti İzmir’de bir hararetli toplantıda bu hafta yaşandı.

AKAY - YILDIRIM GERGİNLİĞİ
Yönetim Kurulu Toplantısında İl Başkanı Ömer Cihit Akay ile il yönetim kurulu üyesi Buca Koordinatörü Mustafa Yıldırım arasında tartışma çıktığı iddia edildi. Pazar günü Bornova’da yapılan ve 30 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen Yıldız FM kuruluş etkinliğine partiden hiç kimsenin temsil edilmemesini eleştiren MustafaYıldırım’ın, “Ben oradaydım, binlerce kişi bütün alanı doldurmuştu, içeresi tamamen dolmuş bir o kadar insan dışarıdaydı. CHP Bornova Belediye Başkanı çıkıp bizim tabanımıza konuştu. Bizden kimse yoktu. Oysa daha önce size davetiye getirmiştim ve katılmamız gerektiğini söylemiştim. Sizde tamam demiştiniz. Kendi kitlemize bu kadar neden yabancıyız. Böyle teşkilat mı olur” dediği öğrenilirken İl Başkanı Ömer Cihat Akay’dan bu sözlere tepki geldiği iddia edildi. Akay’ın, “ sen mi bana nereye gideceğimi söyleyeceksin, senin geliş maksadın belli, burayı derhal terk et” diyerek Yıldırım’a çıkıştığı ifade edildi.Akay’dan sert bir tepki gören Yıldımın da “bu adamdan il başkanı olamaz, dengeleri kayıp etti, partiyi yönetemiyor. Biz Akay’la seçime gidersek halimiz perişan olur. Bu kadar kibirli, bu kadar herşeyi kendine yontan bir kişilik partimiz için felaket olur. Sayın Başkanımıza bunu rapor edeceğim. Ben emekli maaşımla 11 yıldır bu partinin her alanında sorumluluk alıyorum. Yaşıma , emeğime saygılı olmasını beklerdim” dediği öne sürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.