Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin, partinin dinamiklerini harekete geçirecek 'herkes sahaya' diyecek!

Engin, partinin dinamiklerini harekete geçirecek 'herkes sahaya' diyecek!

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,Fikir Sofrası'nın sonuncusu ve en geniş katılımlısını Cumartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenleyecek. Engin, geçtiğimiz dönemlerde CHP bünyesinde İzmir’de il başkanlığı, belediye başkanlığı, milletvekilliği görevinde bulunmuş, bugüne kadar partiden aday adayı olmuş, partiye emek vermiş ve kırgınlığı olduğu için şuan aktif görev almayan isimlerle bir araya gelecek.Engin 'çok kritik bir dönemdeyiz sahada bizimle olun’ diyecek.

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 12:24
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin geçtiğimiz aylarda başlattığı ve ‘Fikir Sofrası’ adını verdiği toplantıların sonuncusunu ve en geniş katılımlısını Cumartesi günü düzenliyor.Engin, Cumartesi günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek kahvaltıda geçtiğimiz dönemlerde CHP bünyesinde İzmir’de il başkanlığı, belediye başkanlığı, milletvekilliği görevinde bulunmuş, bugüne kadar partiden aday adayı olmuş, partiye emek vermiş kırgınlığı olduğu için aktif görev almayan isimlerle bir araya gelecek.

SAHADA BİZİMLE OLUN
Partideki kırgınlıklara küskünlüklere son vermek isteyen ve bu doğrultuda önemli adımlar atan Engin hem partide görev alıp şimdi kenarda duran hem de kırgınlığı küskünlüğü olduğu için partide aktif durumdan pasif duruma geçen isimlere ‘ çok kritik bir dönemdeyiz sahada bizimle olun’ diyecek.

"ENGİN: GECEKONDU VE KÖY ÇALIŞMALAIRNDA ÖNCÜLÜK ETMELERİNİ İSTEYECEĞİZ"
Toplantı hakkında Ege POstası'na bilgi veren Engin, "Partinin dinamiklerini harekete geçirmek istiyoruz. Partimize emek vermiş herkesi davet ettik. Özellikle CHP'de geçmiş dönemde aktif olarak yer alan isimlerden gecekondu ve köylerde yapacağımız çalışmalarda öncülük etmelerini isteyeceğiz.

DAHA ÖNCE 4 TOPLANTI
CHP İzmir İl Başkanı Engin Fikir Sofrası’nın startını partisinin İzmir eski il başkanlarıyla bir araya gelerek vermiş daha sonra İzmir’in eski CHP’li vekilleri ve Merkez Sağ'da uzun yıllar siyaset yapan isimlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmuştu. Engin, Fikir Sofrası’nın dördüncüsünde İzmir milletvekilleri, PM üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Grup Başkanvekili ve il yöneticileriyle bir araya gelerek gerçekleştirmiş 2014 deki yol haritasını belirlemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.