Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'nun övgüsüne Şengül'den yergi!

Kocaoğlu'nun övgüsüne Şengül'den yergi!

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aziz Kocaoğlu’nu metro konusunda İstanbul ve Ankara’ya göre daha başarılı bulmasını değerlendirerek, “Türkiye’de metro konusunda en son konuşacak olan Cumhuriyet Halk Partisi ve Sayın Aziz Kocaoğlu’dur Sayın Kılıçdaroğlu, metro konusu dahil her konuda araştırmadan, bilmeden, bilgi ve belgeye dayanmadan sokak siyaseti yapıyor. Önüne konulan her belgeye inanıyor. Metro konusunda da yanlış bilgilendirilmiş” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.05.2013 - 16:34
İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "en ucuz metroyu İzmir yaptı” açıklamasına sert tepki göstererek şu açıklamada bulundu:

“Bitmeyen metronun maliyeti olmaz. Hem yıllardır metroyu bitiremeyeceksin hem de en ucuz metroyu İzmir yaptı diyeceksin, bu akla mantığa sığmaz. İzmir halkının yılladır metro konusunda çektiği sıkıntılar ortada. İstanbul ve Ankara’da yüzlerce kilometre metro yapılırken, İzmir’de 2 kilometrelik metro yıllardır bitirilmedi. Sen yıllardır metronun açılışını erteleyeceksin, İzmirliyi perişan edeceksin sonrada ben metro konusunda başarılıyım diyeceksin. Hem şuclu olacaksın sonrada zeytinyağı gibi üste çıkacaksın. Bu düpedüz İzmirlilerle dalga geçmektir.”


MADEM UCUZ NEDEN FİYAT ARTIŞI İSTİYORSUN

Şengül Kocaoğlu’nun bir taraftan en ucuz metroyu kendisinin yaptığını savunurken, diğer taraftan da Bakanlar Kuruluna başvurarak keşif artışı istemesinin skandal olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:


“Madem ucuz metro yapıyorsun o zaman neden fiyat artışı istiyorsun. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalıtsal özelliğinin en başarısız oldukları konularda bile kendilerini başarılı göstermektir. İzmir’de en başarısız oldukları metro konusunda bile kendilerini başarılı göstermeye çalışmalarını hayretle karşılıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.