Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın Şengül’den teşkilata teşekkür mesajı: Hepsini alnından öpüyorum

Aydın Şengül’den teşkilata teşekkür mesajı: Hepsini alnından öpüyorum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın da katılarak İzmir’den seçim startını verdiği AK Parti İzmir İl 6’ıncı Olağan Kongresi’ni gerçekleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin tüm teşkilat mensuplarına teşekkürünü, ‘Hepsinin alnından öpüyorum’ sözleriyle dile getirdi. Aydın Şengül’den teşkilata teşekkür mesajı

  • Ege Postası
  • 29.04.2018 - 08:42

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Günlerdir hazırlandığı AK Parti İzmir İl 6’ıncı Olağan Kongresi’ni tamamlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, kongreye olan yoğun katılım ve yüksek heyecanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ı da memnun ettiğini dile getirdi.

Delegelerin oylarıyla AK Parti İzmir İl Başkanı seçilen Aydın Şengül, binlerce İzmirlinin ve AK Partilinin katıldığı İl Kongresi’nin başarılı ve heyecanlı geçmesinde emeği geçen partisinin tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

HEPSİNİN ALNINDAN ÖPÜYORUM

Teşkilat mensuplarının yoğun emeğinin kongre salonunda vücut bulduğunu dile getiren Aydın Şengül, “Teşkilatımızda büyük bir heyecan ve motivasyon var. Bu heyecan ve motivasyon kongre salonuna da yansıdı. Partililerimiz ve İzmirliler heyecanla kongre salonunda sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı bekledi. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hepsinin alnından öpüyorum” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.