Dolar 34,1551
%0.06
Euro 38,2216
%-0.06
Altın 2.936,020
%0.09
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aydın'ın Köşk ilçesinde gerginlik

Aydın'ın Köşk ilçesinde gerginlik

Aydın’ın Köşk ilçesinde iki grubun taşlı, silahlı ve sopalı kavgası sonucu 6 kişi yaralandı. Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy'de 26 Temmuz'da 3 kişinin silahla rastgele ateş açmasıyla başlayan olaylar sebebiyle bugün de Köşk...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 03:37
Aydın’ın Köşk ilçesinde iki grubun taşlı, silahlı ve sopalı kavgası sonucu 6 kişi yaralandı.

Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy'de 26 Temmuz'da 3 kişinin silahla rastgele ateş açmasıyla başlayan olaylar sebebiyle bugün de Köşk ilçesi karıştı. Büyüyen kavga, Aydın’dan takviye polis ekiplerinin gelmesiyle 4 saatte kontrol altına alındı. İki grubun birbiriyle karşılamaması için Aydın - Denizli karayolu üzerinde önlem alındı. Gruplar, zaman zaman biber gazı ve su sıkılarak dağıtıldı. Olaylar sırasında bir minibüs zarar gördü.

Ellerinde sopalar, taşlar ve tarım aletleriyle adeta savaşa gider gibi toplanan gruplara polis müsaade etmedi. Bir iş yerinin zarar gördüğü Köşk ilçesinde güvenlik önlemleri üst seviyede. Bazı şüpheliler gözaltına alındı. Meydanda vatandaşları sakinleştirmek isteyen Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç saatlerce vatandaşları ikna etmeye çalıştı. Gruplar halinde Köşk’te toplananlar, Bülent Dağ’a ait bir dükkanı yağlamamaya çalıştı. Dükkan sahibinin kepengi kapatarak kendisini koruduğu saldırıda küçük çapta zarar meydana geldi. Olayı uyuşturucu çıkarları zarar gören kişilerin çıkardığını belirten Bülent Dağ, herkesi sağduyulu olmaya çağırdı.

Olayların yatışmasından sonra açıklama yapan Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, silah ve darptan 6 yaralı olduğunu, bazı kişilerin de gözaltına alındığını belirtti. Kaymakan Demiryürek, yaşananların Kızılcaköy’deki rastgele ateş açma olayının devamı olduğunu, ancak bir anlık gelişme sonucu patlak verdiğini, kontrol altına alınarak asayişin sağlandığını belirtti. Polisin ilçedeki güvenlik önlemleri halen devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.