Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP'den gazeteci Küçük'e büyük tepki

BBP'den gazeteci Küçük'e büyük tepki

BBP İzmir il başkanı Ahmet BEREKET Yeniçağ gazetesi yazarlarından Muhsin KÜÇÜK’ ün BBP Kurucu genel başkanı Şehit Muhsin YAZICIOĞLUNU MHP yi bölmekle itham eden yazısına sert sözlerle cevap verdi.

  • Ege Postası
  • 18.02.2013 - 14:49
İZMİR - BBP İzmir il başkanı Bereket yazılı olarak yaptığı açıklamasında “Yeniçağ gazetesi yazarlarından Muhsin KÜCÜK “12 Eylül sonrası MHP” başlıklı yazısının son bölümünde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ile alakalı olarak kaleme aldığı yazısında “ … MHP, ancak 1991 seçimlerinde RP ve IDP ile uzlaşarak ve 19 milletvekilliği kazanarak parlamentoya girebildi. Ne var ki bu sayıdaki MHP gurubunun bir sonraki seçimde alabileceği neticeden ürküntüye kapılanlar, merhum Muhsin Yazıcıoğlu liderliğindeki bir gurubu ayrılmaya ikna ederek partinin bölünmesini sağladılar.
Bu bölünmüşlüğün getirdiği zafiyet ve özellikle ayrılanlar tarafından topluma MHP’nin artık İslamî duyarlılığının kalmadığı propagandasının yapılması, 1995 seçimlerinde MHP’nin 2 puan eksikle seçim barajına takılıp Meclis dışında kalmasına yol açtı” ifadelerini kullanmış.
Şimdi bu zata sormak isterim. Gerek şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan gerek onun dava arkadaşlarından merhum Alparslan Türkeş ile alakalı ne dün nede bu gün senin ve senin zihniyetinde olanların yaptığı gibi en ufak bir karalama iftira duydunuz mu. Her zaman için büyüklerimizden MHP ile alakalı olarak şerefli mazimiz ifadeleri zikredilmiyor m? Siz bu yazdıklarınız ile yani MHP nin gerek o dönemde gerekse sonrasında içinde bulunduğu durum ile alakalı söz de durum tespiti yaparken Büyük Birlik Partisine ve şehit liderimize iftira atarak geçmişi ve mazisi belli BBP ve MHP arasına nifak sokarak AKP ye yalakalık yaptığınızın farkında değimlisiniz. MHP yi bölmekle suçladığın Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na yaptığın bu yakışıksız iftiradan dolayı seni şiddetle kınıyorum. Ne kadar ülkücüsün bilmiyorum ama bize öğretilen ülkücülük anlayışında kardeşler arasına nifak sokan senin gibiler Ülkücü olmaz. Senden ve senin gibiler den olsa olsa AKP yalakası olur. Bunu da sakın aklından çıkarma” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.