Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BUCA'yı AKP'ye teslim etmeyeceğiz!

BUCA'yı AKP'ye teslim etmeyeceğiz!

Buca’nın CHP’li belediye başkan aday adayı Ayten Karadağ, katılımcı demokrasi anlayışıyla vatandaş merkezli yürüttükleri çalışmalar neticesinde Buca’da yeni bir sayfa açtıklarını ve tüm Buca’yla bütünleşerek belediye yönetimini AKP’ye teslim etmeyeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 01.11.2013 - 10:39
İZMİR- CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, yerel seçimlere ilişkin köy çalışmaları kapsamında Doğancılar, Kaynaklar, Kırıklar, Karacaağaç ve Belenbaşı Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sohbeti sırasında bölgenin kalkınması ve tarımın ilerlemesi için kooperatifçiliğin ve birlikte hareket etmenin önemine değinen Karadağ, ‘Kaynaklar bölgesi olarak anılan bu 5 köyün içinde yer aldığı bölgenin, İzmir’in ve Ege’nin gözbebeği olmasına rağmen tarımsal kalkınmaya yeterince önem verilmediğinden burada bazı sıkıntıların yaşandığını çok iyi biliyoruz. Seçim taahhütnamemizde de yer alan tarımsal kalkınma için işbirliği projemizi göreve gelmemizle hayata geçireceğiz. Bölge de güçlü bir kooperatifçiliğin ve birliğin oluşması için hem öncü olacağız hem de elimizi taşın altına koyacağız. Kaynaklar bölgesinin tarımsal ve diğer alanlardaki geri kalmışlığına son vermek için yerel yönetim olarak üzerine düşün her şeyi yapacağız. Çünkü biz bugüne kadar yapılamayanı yapmak ilkesiyle yola çıktık. Laf üretmeyecek, iş yapacağız. İş yaparken de kimseyi ayırmayacağız, ötekileştirmeyeceğimiz, yok saymayacağız. Kaliteli hizmetle Buca’yı vizyon sahibi çağdaş ve modern bir yapıya kavuşturmak için mahalleriyle, köyleriyle her yeri bir bütün olarak görüp ilçemizin her yerine hizmet götüreceğiz. Şeffaf, halkına hesap verebilen, demokratik denetime açık, gücünü halktan alan ve tabana dayalı bir yerel yönetim anlayışı bizim rehberimiz olacaktır’ dedi.

Buca Mutlu İnsanların İlçesi Olacak
Dürüst, ilkeli, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışı ve uzman ekiple bu göreve talip olduğunu dile getiren Karadağ açıklamalarını şöyle sürdürdü:

‘Görev verilmesi halinde tüm Buca’nın sorunlarını çözeceğiz. Bucamızı tarımsal alanda bölgenin gözbebeği yapmaya söz verdiğimiz gibi ilçemizin trafik sorununu da çözeceğiz. Kentsel dönüşümü halkı mağdur etmeden tamamlayacağız. Hayata geçireceğimiz projelerimizle ilçemizi dünya kenti yapacağız. Bucalı, Buca’da yaşamaktan mutluluk ve gurur duyacak. Gece gündüz demeden çalışarak ilçemizi yatırım ve istihdam için cazibe merkezi haline getireceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla ve sürekli halkın arasında olacak; sivil toplum kuruluşları ve odalarıyla ve muhtarlarıyla tam bir uyum içinde kavgalardan, tartışmalardan uzak ilçemizin geleceğini planlayacağız. Buca’yı kavgaların ilçesi değil, hizmetlerin, projelerin tüm bunlarla birlikte mutlu insanların ilçesi yapacağız…’

Ziyaretlerinden dolayı CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ’a teşekkür eden Doğancılar, Kaynaklar, Kırıklar, Karacaağaç ve Belenbaşı köyü sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyetlerini de dile getirdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.