Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BUGİAD sektörler arası karting turnuvasında şampiyon bilişim

BUGİAD sektörler arası karting turnuvasında şampiyon bilişim

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) tarafından organize edilen 'Sektörler Arası Karting Turnuvası', Bursa'da iş dünyasını bir araya getirdi. Türkiye'nin en büyük karting pistinde gerçekleştirilen turnuvaya, 14 farklı sektörden...

  • Ege Postası
  • 14.07.2013 - 15:11
Bursa Girişimci İş Adamları Derneği (BUGİAD) tarafından organize edilen 'Sektörler Arası Karting Turnuvası', Bursa'da iş dünyasını bir araya getirdi.

Türkiye'nin en büyük karting pistinde gerçekleştirilen turnuvaya, 14 farklı sektörden 40'ın üzerinde iş adamı katıldı. Yapıdan tekstile, danışmanlıktan otomotive kadar 14 farklı sektörden iş adamının katıldığı turnuva, heyecan verici anlara sahne oldu. Turnuva öncesi karting hocası, katılımcılara yarışma esnasında dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgi verdi.

ŞAMPİYON BİLİŞİM SEKTÖRÜNDEN

Dört kişilik gruplara ayrılan yarışmacılar, ilk etapta kendi grupları içinde ilk ikiye girip bir üst tura çıkmaya çalıştı. İlk turun ardından ilk ikiye giren yarışmacılar yollarına bir üst turda devam etti. En son final etabına ise sadece altı yarışmacı kalabildi.

Oldukça çekişmeli geçen final etabının sonunda BTM Bilgisayar'dan Mehmet Balıkçı ilk sırada yer alarak şampiyonluğu bilişim sektörüne kazandırdı. Latuda Tekstil'den İlhami Ünal tekstil sektörüne ikincilik madalyasını kazandırdı. Os-Sa Mimarlik'tan Osman Doğan'da turnuvayı üçüncü sırada bitirdi. İlk üçe giren yarışmacılar ödüllerini BUGİAD Yönetim Kurulu üyeleri Fetullah Özkara, Hüsnü Çayhan ve Nihat Akınoğlu'nun elinden aldı.

Şampiyon Mehmet Balıkçı, bu tür aktivitelerin bunalan iş adamlarına nefes aldırdığını belirterek, "Her günü her dakikası oldukça yoğun geçen iş adamı arkadaşlarımız, gerçekleştirilen bu organizasyonlar ile bir sürede olsa iş hayatının o yorucu ortamından uzaklaşma imkanı yakalıyor." diye konuştu.

TURNUVA GELENEKSEL OLSUN

BUGİAD Yönetim Kurulu üyesi Nihat Akınoğlu, gerçekleştirdikleri aktiviteye büyük ilgi yaşandığını belirterek, "Biz bir iş adamı derneği olarak iş adamlarımızın sadece iş yaşantıları içinde değil, sosyal yaşantıları içerisinde de yanlarında olmalıyız. Turnuvamıza gösterilen bu yoğun ilgi bizi çok mutlu ediyor. Şimdiden turnuvanın geleneksel hale gelmesini isteyen üye iş adamlarımız bile var." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.