Dolar 34,1223
%0.04
Euro 38,2354
%0.18
Altın 2.915,890
%0.04
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bağcılarlı izciler kampı tamamladı, tekmil verdi

Bağcılarlı izciler kampı tamamladı, tekmil verdi

Aralarında Pakistanlı ve Batmanlı kızların da bulunduğu Bağcılar İzci Grubu, Düzce Güzeldere kampını tamamladı. Ayrı dinleri ve ırkları ihtiva eden grup, kampın ardından Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı‘ya tekmil verdi.Osmanlı...

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 15:59
Aralarında Pakistanlı ve Batmanlı kızların da bulunduğu Bağcılar İzci Grubu, Düzce Güzeldere kampını tamamladı. Ayrı dinleri ve ırkları ihtiva eden grup, kampın ardından Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı‘ya tekmil verdi.


Osmanlı Konağı‘nda kız izciler için yapılan karşılama törenine Lokman Çağırıcı‘nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz da katıldı. Törende söz alan Çağırıcı, Düzce Güzeldere kampının her milletten, dinden ve ırktan bireylerin birbirlerini tanımaları; arkadaş olmaları adına önemli olduğunu vurguladı.

İzcileri mutlu gördüğünü belirten Çağırıcı, “Önemli olan ayrı ortamlarda ayrı arkadaşlar edinmektir. Hepinizi bu yürekli ve kararlı eyleminizden dolayı tebrik ediyorum. Çok iyi bir etkinlik oldu.” ifadelerini kullandı.

Çağırıcı‘ya tekmil veren İzci Grubu‘nun önderi Aydın Albayrak ise kampı başarı ile tamamlayarak Bağcılar‘a döndüklerini dile getirdi.


Grupta yer alan Pakistanlı izciler de Türkiye‘den arkadaşlarını İngiltere kampına davet etti. Deneyimlerini aktarıp, faaliyet ve aktivitelerini anlattı. Batmanlı izciler de gönülsüz geldikleri kampı sonraları çok sevdiklerine temas etti.

‘Yağmur alkışı‘nın yapıldığı, İzci Marşı‘nın okunduğu karşılama töreninin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.