Dolar 34,1763
%0.04
Euro 38,2359
%0.18
Altın 2.900,360
%-0.68
Bist-100 9.686,00
%-0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakanlar Hasankeyf’te halay çekip, doğaya keklik saldı

Bakanlar Hasankeyf’te halay çekip, doğaya keklik saldı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde köprü ve viyadük temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek...

  • Ege Postası
  • 23.09.2013 - 15:19
Batman'ın Hasankeyf ilçesinde köprü ve viyadük temel atma törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tören sonrası halay çekip, doğaya keklik saldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın halay çekerken zorlandıkları gözlendi.

    Temel atma töreni sonrasında yeni Hasankeyf yerleşim yerini gezen bakanlar, halk oyunları ekibiyle birlikte halay çekti. Bakanlar daha sonra fidan dikme törenine katıldı. Birlikte diktikleri fidanı sulayan bakanlar, yeni Hasankeyf yerleşim yerinde yapımı tamamlanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, DSİ Ilısu Projesi 16.Bölge Müdürlüğü Hasankeyf Kültürel Varlıklar ve Yeniden Yerleşim Şube Müdürlüğü'nün açılışını yaptı.

    Bakanlar daha sonra getirilen keklikleri doğaya salarak barış güvercini uçurdu. Hasankeyf'teki programları sonrasında bakanlar, helikopterle Ilısu Barajı'nda incelemede bulunmak üzere ilçeden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.