Dolar 34,1742
%0.03
Euro 38,1961
%0.08
Altın 2.922,670
%0.08
Bist-100 9.751,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Bakar mısınız'” Çiğli’de sahnelendi

“Bakar mısınız'” Çiğli’de sahnelendi

Çiğli Belediyesi kültürel etkinliklere ara vermeden devam ediyor. Sevilen tiyatrocu Sinan Bengier’in yazıp yönettiği “Bakar mısınız'” adlı şarkılı danslı kabare oyunu Çiğlili tiyatro severleri kırdı geçirdi.

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 11:01
İZMİR- Düzenlenen sanatsal etkinliklerle Çiğli’yi kültür merkezi haline getiren Çiğli Belediyesi, Sinan Bengier’in yazıp yönettiği ve oynadığı “Bakar mısınız'” adlı tiyatro oyununu Çiğlilerle buluşturdu. Sinan Bengier ile birlikte İyi Fikir Tiyatro oyuncuları Umut Oğuz, Hilmi Erdem, Tuncay Gürel, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Abdullah Uysal, Tolga Güleryüz, Suat İnal ve Suhendan Zehiroğlu gibi oyuncuların rol aldığı oyun belediye konferans salonunda sahnelendi. Çiğlililer oyuna yoğun ilgi göstererek salonu tıka basa doldururken, iki perdelik komedi, izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Gündelik sorunlar komedi ile anlatıldı
Gündelik yaşamda karşılaşılan çeşitli sorunları müzikal ve komedi unsurlarla anlatan kabare, yoğun temposu ile izleyenleri keyifli saatler yaşattı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da oyunu baştan sona ilgiyle izledi. Oyunun sonunda ise tüm oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

Sinan Bengier “Çiğli sanata duyarlı”
Çiğli’de defalarca oyun oynadıklarını ve her zaman büyük ilgiyle karşılaştıklarını belirten başarılı tiyatrocu Sinan Bengier, “Ne mutlu bize her zaman burada büyük ilgiyle karşılanıyoruz. Her zaman çiçeklerle uğurlanıyoruz. Ben bunun için öncelikle belediye Başkanımız Metin Solak’a çok teşekkür ediyorum. Sanata ve sanatçıya sunduğu katkı çok önemli. Çiğli halkı da çok duyarlı ve samimi. Biz de sanatımızı böylesi bir sanatsever ortamda sahnelemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Başkan Solak; “başarılı tiyatrocuları halkımızla buluşturuyoruz”
Kültürel etkinliklere önem vererek, Çiğli’yi kültür sanat kentine dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Metin Solak ise “Sanat toplumların gelişimi için önemli unsurların başında geliyor. Bizler de bunun bilincinde olarak kültürel etkinliklere önem veriyoruz. Başarılı, toplum tarafından beğeni toplayan sanatçılarımızı ilçemiz halkıyla buluşturuyoruz. Sinan Bengier ve arkadaşları bu akşam bize çok güzel dakikalar yaşattılar. Tüm ekibi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.