Dolar 34,1724
%0.03
Euro 38,1668
%0
Altın 2.914,500
%-0.2
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Ekmekçi, siyasi parti başkanları ile görüştü

Başkan Ekmekçi, siyasi parti başkanları ile görüştü

Samsun Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, AK Parti İlçe Başkanı Recep Ertan, CHP İlçe Başkanı Dr. Salih Bora Mutlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Baştuğ ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Rasim Kani ile bir...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 14:29
Samsun Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, AK Parti İlçe Başkanı Recep Ertan, CHP İlçe Başkanı Dr. Salih Bora Mutlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Baştuğ ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Rasim Kani ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme için birlik beraberlik mesajı vererek, “Sorunları birlikte aşalım, fikir alışverişi yapalım, umutsuzluğa kapılmadan Terme için neler yapabiliriz bunu konuşalım. Biz her türlü faaliyette herkesin yanında olmaya çaba göstereceğiz. Sorunları paylaşırsak yükümüz daha da hafifleyecek. Terme’de işsizlik varsa bu sorunun üzerine gidelim. Ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üretelim. Önümüzde belediye seçimleri var bu seçimlerde adaylarımıza başarılar diliyorum. Seçilen başkan kim olursa olsun birlikte hareket etmeye hazırız. Seçimlerde önemli olan Terme’ye hizmeti sunacak bir başkanın seçilmesinden yanayız. Terme’nin sorunlarını eksikliklerini görüyoruz. Umutsuzluğa kapılmadan, Çarşamba- Ünye arasında sıkışıp kaldık sözlerini bir kenara bırakalım. Terme için elimizden ne geliyorsa birlikte hareket ederek çözüm üretelim.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.