Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Görgen Selimoğlu’ndan engellilere akülü araba

Başkan Görgen Selimoğlu’ndan engellilere akülü araba

Hatay Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu tarafından engellilere 3 adet akülü araba verildi. Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzulu Belediye Başkanı Yaşar...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 10:48
Hatay Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu tarafından engellilere 3 adet akülü araba verildi.

Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzulu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Arıcan, AK Parti İl ikinci Başkanı Bilgehan Aksoy, toplum destekli polisler, engelliler ve aileleri katıldı.

    Açılışta bir konuşma yapan Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Perihan Peker, "Bugün bizlerin mutlu günü, bu mutlu günü bizimle patlaşarak aramıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim hoş geldiniz." dedi.

    Belediye olarak ihtiyacı olan herkese yardım etmeye elimizden geldiğince çalıştıklarını söyleyen Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu, "Bizler belediye başkanları olarak sosyal belediyecilik kapsamında bu tür yardımlarda her zaman canı gönülden ön saflarda olmak istiyoruz. Elimizden geldiğince engellilerimizin yanındayız. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Bizler engellilerimizin ayakları olacağız.” diye konuştu.

    AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Tükoğlu ise "Bütün insanlarımıza engelsiz bir hayat dilerim. Bunlar bizim canlarımız, hepimiz onlara destek olalım ve onlara engelle demek yerine ellerinden tutalım" diyerek Engelliler Derneği Başkanı Perihan Peker’i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.