Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ için muhtarlardan Ankara çıkarması

Başkan Karabağ için muhtarlardan Ankara çıkarması

Bayraklı'daki Erzurum derneklerinden sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısını bu kez Bayraklı muhtarları çaldı. 14 muhtarın Kılıçdaroğlu'yla yaptığı sohbette 'Başkan Hasan Karabağ'la yola devam etmek istiyoruz' mesajı verdiği öğrenildi

  • Ege Postası
  • 12.12.2013 - 13:11
EGE POSTASI - Yaklaşan yerel seçimler öncesi Bayraklı siyasetinde dengeleri değiştirecek adım Bayraklı muhtarlarından geldi. 14 muhtarın görüşme isteğine CHP Genel Merkezi'nden olumlu cevap gelmesi üzerine yola çıkan muhtarlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla başbaşa görüşme imkanı buldu. Ziyareti gerçekleştiren heyette Osman Akseki (Çiçek Mahallesi), Mesut Tokbaş-(Tepekule Mahallesi), Ali Aydın- (Nazif Gürman Mahallesi), Nail Kurtuluş- (Emek Mahallesi), Cafer Utku Kapancı- (Doğançay Mahallesi), Osman Bedir- (Çay Mahallesi), Selma Tortoç- (75. Yıl Mahallesi), Mehmet Bıçakçı- (Turan Mahallesi), İbrahim Varol- (Alparslan Mahallesi), Hasan Çelik- (R. Şevket İnce Mahallesi), Necdet Süvarioğlu- (Fuat Edip Baksi Mahallesi), Abidin Topçu- (Postacılar Mahallesi), Yılmaz Güngör- (Erener Mahallesi), Kemal Karacan- (Bayraklı Mahallesi) bulunuyordu. Tepekula Mahalle Muhtarı Mesut Tokbaş 'Türkiye genelinde çok büyük bir yoğunluk vardı. Ama bizim Bayraklı muhtarlar adına genel başkanımızdan randevu istemiştik ve genel başkanımız bizi bu randevuya layık gördü. Aramızda güzel bir konuşma geçti' diye konuştu.

BİZİ BAŞKANIMIZA EMANET ET
Görüşmeyle ilgili ayrıntıları dile getiren Tokbaş 'Tabii ki Bayraklı konuşuldu. Biz zaten Bayraklı için konuştuk ve bizi Bayraklı Belediye Başkanımıza emanet etmesini istedik. Bütün muhtarlar adına. Daha sonra millet vekilimizin yanına geçtik ve orada da çok iyi karşılandık. Adnan Keskin’ le bir araya geldik. Örgütlenme ile ilgli konularda değil , biz kendimiz parti olarak milletvekilimizin ceza evinden çıkması için gitmiştik. Mustafa Balbay ‘la da görüştük. Genel başkanımız randevumuzu kabul edincede biz çok mutlu olarak arkadaşlarımızla beraber içeri girdik. Gerçekten Başkanımız bizi çok iyi karşıladı. Bizi Hasan Başkanımıza emanet etmesini istedik.Başkanımızdan memnun olduğumuzu dile getirdik.



BİR DÖNEM DAHA

Müsaade ederseniz bir dönem daha Hasan Başkanımız istiyoruz dedik. Peki dedi. Sizler istiyorsanız seve seve veririz dedi. Hasan Başkanımız ‘ın arkasında diğer siyasi partilerin de desteği olduğunu söyledim. Kendi adıma Mesut Topbaş Hasan Karabağ ‘ın arkasında 5 bin demokrat partili olduğunu biliyorum ve genel başkanımıza anlattım' dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz günlerde Bayraklı'da bulunan Erzurum dernekleri adına ziyaret yapılmış ve Başkan Hasan Karabağ'a destek verildiği vurgulanmıştı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.