Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu Ballıkuyu'da dert dinledi

Başkan Kocaoğlu Ballıkuyu'da dert dinledi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi Başkanı ve geçen dönem milletvekili adayı Av. Aydın Özcan ile birlikte, Ballıkuyu Semti sakinlerinin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştı.

  • Ege Postası
  • 15.11.2012 - 10:52
İZMİR- Yıllar önce İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Burhan Özfatura döneminde istimlak edilen, fakat ne Özfatura ne de ondan sonra gelen belediye başkanları Yüksel Çakmur ve Ahmet Piriştina döneminde yapımına başlanamayan yol, Aziz Kocaoğlu tarafından tamamlanarak, hizmete sokuldu.

Batı Trakya Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Ballıkuyu semtine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Av. Aydın Özcan ile birlikte gitti.

Daha önce yolun üst kısımına, ya Kadifekale, ya da Ballıkuyu otobüsleriyle giderek, evlerine birkaç kilometre yol yürüdükten sonra ulaşabilen mahalle sakinleri, şimdi özel araçlarıyla evlerine ulaşabiliyor.

Yolun çok dik olması nedeniyle, belediye otobüsü çalıştırılamayan semte, halk 500 metre yürüyerek veya özel araçlarıyla ulaşabildiği için memnun.

Yolun üst kısmında halkın dertlerini dinleyen Aziz Kocaoğlu, kanalizasyonların ilaçlanması ve Tedaşla elektrik sorunlarına çözüm bulunması konusunda bürokratlarına talimat verdi.

Çocuklara oyuncakların dağıtıldığı açılışta, halk sorunlarını, direkt başkana iletebildiğinden memnundu. Aziz Kocaoğlu, daha sonra Av. Aydın Özcan'ı aracına alarak yolun aşağısındaki kahvede, muhtar Sami Elmas ile oturdu ve halkın sorunlarını dinlemeye devam etti. Sorunlara çözüm bulmaya çalışan Aziz Kocaoğlu, kendisine gösterilen ilgiden memnundu.

Ballıkuyu sakinleri, bugüne kadar semtlerini ziyaret eden ilk belediye başkanı Aziz Kocaoğlu olduğunu ve ziyeretten duydukları memnuniyeti başkana ilettiler.

Aziz Kocaoğlu, halkın kendisine gösterdiği ilgi nedeniyle; geziden memnun olarak ayrıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.