Dolar 34,1583
%-0.12
Euro 37,7819
%-0.12
Altın 2.919,410
%-0.14
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kürüm, engellilerle buluştu

Başkan Kürüm, engellilerle buluştu

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İhsan Alyanak Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte, engelliler ve aileleri ile buluştu.

  • Ege Postası
  • 28.10.2013 - 12:27
İZMİR- Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeleri Serdar Kuçhan, Uğur Yelekli, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Marangoz, Başkan Danışmanı Enver Öktem’in de katıldığı etkinlikte, Başkan Kürüm engelliler ve aileleri ile biraraya geldi, sorunlarını dinledi, sohbet etti. Karabağlar’da yapılan her projenin engellilelerin de kullanımına yönelik planladığına dikkati çeken Kürüm, “Engelsiz bir ilçe yaratmak için çalışıyoruz. Hatay’da engellilere özel bir park yaptık. Uzundere’de hayata geçirdiğimiz Rekreasyon Alanı, engellilerin kullanacağı şekilde düzenlendi, Türkiye’nin en büyük engelli yaşam parkını, Karabağlar’a kazandırıyoruz. Biz sadece ilçemizde değil, İzmir’de engellilere ve ailelerine ulaşıyoruz, sorunlarına çözüm üretiyoruz. İzmir genelinde 700’ü aşkın engelli kardeşimizin tekerlekli sandalye, beyaz baston, koltuk değneği gibi ihtiyaçlarını çeşitli organizasyonlarla sağladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında yer alacağız” dedi. 
Tüm Engellileler Federasyonu Başkanı Ahmet Gültekin’e plaket veren Kürüm, derneğin çeşitli organizasyonlarında ulaşım hizmetlerinin karşılanması için araç desteği sözü de verdi. Kürüm, engellilerle hatıra fotoğraf çektirdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.