Dolar 34,1230
%-0.04
Euro 38,1432
%0.6
Altın 2.912,260
%0.93
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kürüm koltuğunu  Kemal Karakuş’a devretti

Başkan Kürüm koltuğunu Kemal Karakuş’a devretti

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koltuğunu Adil İçel İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Kemal Karakuş’a bıraktı. Karakuş, Karabağlar’da yeşil dokunun arttırılması, çevre kirliliğinin önlenmesi için vatandaşların bilinçlendirilmesi için çalışmalar yapılmasını istedi.

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 14:06
İZMİR-  Salih Omurtak Mahallesi’nde bulunan Adil İçel İlköğretim Okulu Müdürü Kurban Akış, Müdür Yardımcısı Murat Bilir ve sınıf arkadaşları Beyza Oğuz, Aynur Bengioğlu ile birlikte Başkan Kürüm’ü ziyaret eden Karakuş, başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Karabağlar’ın yeşil bir kent olmasını istedi. Birim müdürlerinden çevre bilincinin oluşturulması için yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan Karakuş, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili de bilgi aldı. Karakuş, “İlçemiz, yeşil dokusu, parkları ve oyun alanlarıyla modern bir kent olmalı. Bunun için halk da çevresini sokağını temiz tutması için bilinçlendirilmeli” dedi.

Karakuş, Başkan Kürüm’ü 10 Mayıs’ta okullarında düzenlenecek, yılsonu gösterisine davet etti. Karakuş’un, Başkanlık’ta oldukça iddialı olduğunu belirten Başkan Kürüm, “İleride çok başarılı bir başkan ve yönetici olacağına inanıyorum. Projelerini çok beğendim, dikkate alacağız. Başarılarının devamını diliyorum. Sizler bizim geleceğimiz, gözbebeğimizsiniz. Biz de ilçemizin daha yeşil, park ve bahçeleriyle örnek olması için çalışıyoruz, projeler üretiyoruz” dedi. Kürüm, çocukları kutladı ve çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.