Dolar 34,1581
%0.14
Euro 38,0417
%-0.33
Altın 2.921,380
%0.23
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sever: Kendime geldiğimde Kelime-i Şehadet getirdim

Başkan Sever: Kendime geldiğimde Kelime-i Şehadet getirdim

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir ay önce geçirdiği kazada ağır yaralanan AK Partili Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever taburcu edildi. Sever, "Kazada, gittik dedim. Kelime-i Şehadet getirdim ama Allah beni düzeltti." dedi.Erdemir Caddesi'nde...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 12:24
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir ay önce geçirdiği kazada ağır yaralanan AK Partili Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever taburcu edildi. Sever, "Kazada, gittik dedim. Kelime-i Şehadet getirdim ama Allah beni düzeltti." dedi.

Erdemir Caddesi'nde 27 Ağustos 2013 tarihinde bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan Başkan Sever, bir ay tedavi gördüğü Ereğli Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi bölümünden taburcu edildi. Sever, kendisini tedavisi boyunca yalnız bırakmayan Hastane Yöneticisi Opr. Dr. Muharrem Erdem ve tedavisini yapan beyin cerrahı Opr. Dr. Mustafa Kaya' ya teşekkür plaketi verdi. Hastane odasında ailesiyle birlikte bekleyen Yaşar Sever, Erdem ve Kaya'ya plaketlerini teslim etti. Tedavisi boyunca herkesten memnun kaldığını ve bundan dolayı doktor ve diğer çalışanlara teşekkür ettiğini söyledi. Ereğli Hastane Yöneticisi Erdem ise yaptığı açıklamada, Başkan Sever'in durumunun iyi olduğunu ve daha da iyi olacağını söyledi.

Kaza anı hakkında kendisine soru yönelten gazetecilere cevap veren Başkan Yaşar Sever, "Kaza anını hiç hatırlamıyorum. Görmedim ben kaza anını. Ne olduğunu da bilmiyorum. Kendime geldiğimde ilk önce Kelime-i Şehadet getirdim. Artık gittik dedim yani. Hastaneye gelince Yüce Rabbim bizi düzeltti." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.