Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Sındır Işıkkent’te hizmetlerini anlattı

Başkan Sındır Işıkkent’te hizmetlerini anlattı

Mahalleden yönetim anlayışı doğrultusunda vatandaşları kent yönetimine dahil eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, daha önce birçok kez biraraya geldiği Işıkkentlilerle toplantı düzenledi. Bölgeye yapılan hizmetleri kapsamlı şekilde anlatan Başkan Sındır, yeni çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi

  • Ege Postası
  • 27.09.2012 - 09:58

İZMİR-Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Işıkkent Düğün Salonu’nda vatandaşlarla biraraya geldi. Toplantıya belediye bürokratları ve meclis üyeleri de katıldı. Sındır, bu bölgeye 3.5 yıl içinde yapılan yatırım ve hizmetler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Başkan Sındır, hizmet ve projelerin hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

Göreve geldiği günden beri halkın talepleri doğrultusunda proje ve hizmet ürettiklerini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Mahalle gezilerimizi ara vermeden 3.5 yıldır sürdürüyoruz. Işıkkentli hemşehrilerimizle de bu kapsamda biraraya geldik. Işıkkent’e yaptığımız proje ve hizmetleri kapsamlı bir şekilde anlatma fırsatı bulduk. Biz en az merkez mahalleler kadar çevre mahallelere de yatırım yapıyoruz. Hizmeti herkese eşit ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Bu yöndeki çabalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.