Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batıkent iftarında birlik mesajı

Batıkent iftarında birlik mesajı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında verdiği iftar yemekleri ile vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Batıkent’te binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 10:49
Ankara Yenimahalle Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında verdiği iftar yemekleri ile vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.

Batıkent’te binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekerek, “Ramazan’da düşmanlıklar, farklılıklar unutuluyor aynı sofra etrafında birlik ve beraberliğimiz için dua ediliyor. Bu ruhu diğer 11 ayda da ne kadar çok yaşatabilirsek o kadar güçlü bir ülke olabiliriz.” dedi.

Ülkede birlik ve bütünlüğün korunması için hemşehrilik ve komşuluk ilişkilerinin önemine dikkat çeken Yaşar, “Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Geleneksel günlerimizde bir araya gelerek, kimseyi de ötekileştirmeden kardeşçe yaşamayı bilmeliyiz.” diye konuştu.
Siyaseti halka hizmet etmek için yaptığını belirten Yaşar, şunları ifade etti: “Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir Yenimahalle bırakmak için çalışmalar yapıyoruz. Bizler Yenimahalle Belediyesi olarak, kimseyi ayırt etmeksizin, herkese eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Ülkemiz zor günler geçiriyor, böyle zamanlarda birbirimize kenetlenerek, farklılıklarımızın zenginliklerimiz olduğunu kabul edersek ayakta kalırız. Bizleri ötekileştirmeye çalışan güçlerin hiçbirine boyun eğmemeliyiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.