Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Her gün bir camide iftar veriyorlar

Her gün bir camide iftar veriyorlar

Adana’da camilerde düzenlenen iftar programları büyük ilgi görüyor. Köprü Yardımlaşma Derneği, hayırseverlerin destekleriyle her akşam bir camide vatandaşlara iftar veriyor. Cami cemaatinin yanı sıra mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 09:53
Adana’da camilerde düzenlenen iftar programları büyük ilgi görüyor.

Köprü Yardımlaşma Derneği, hayırseverlerin destekleriyle her akşam bir camide vatandaşlara iftar veriyor. Cami cemaatinin yanı sıra mahallelilerin büyük ilgi gösterdiği iftarlar, renkli görüntülere sahne oluyor. 20 yılı aşkındır ihtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturan Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, Ramazan ayında dağıtacakları gıda paketleri, yetim, dul, yaşlı, engellilerin ihtiyaçlarını karşılamanın dışında oruç tutan her kesimden insanları camilerin avlularında buluşturduklarını söyledi. Yıldırım, hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştirdikleri camilerde iftar programlarına Ramazan sonuna kadar devam edeceklerini söyledi.

Toros Mahallesi Tekbir Camii’ndeki iftara katılım yoğundu. Toros Mahallesi Muhtarı Kemal Çelebi, bu etkinliğin insanlar arasındaki kaynaşmayı ve sevgiyi artırdığını belirterek, dernek yöneticilerine teşekkür etti. İftarın ardından kılınan namaz ve yapılan duadan sonra misafirlere dondurma ikram edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.