Dolar 34,0546
%-0.13
Euro 38,0674
%-0.07
Altın 2.875,250
%0.01
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çarşamba Ticaret Borsası'ndan bin aileye yardım

Çarşamba Ticaret Borsası'ndan bin aileye yardım

Çarşamba Ticaret Borsası, Ramazan ayı nedeniyle muhtaç bin aileye yardım eli uzattı. Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ın önerisiyle borsa, Ramazan ayında farklı bir yöntemle gıda dağıtımı yapıyor. 3...

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 17:51
Çarşamba Ticaret Borsası, Ramazan ayı nedeniyle muhtaç bin aileye yardım eli uzattı.

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ın önerisiyle borsa, Ramazan ayında farklı bir yöntemle gıda dağıtımı yapıyor. 3 yıldır devam eden dağıtım yönteminde, her borsa üyesine 5’er ayrı gıda alım kartı veriliyor. İlçenin çok çeşitli yerlerinde bulunan ticarethane sahibi borsa üyeleri de böylelikle bu kartları çok geniş kitledeki muhtaç ailelere ulaştırabiliyor. Bu gıda dağıtım yöntemi diğer oda ve borsalara da örnek oluyor.

BİN AİLEYE ULAŞILDI

Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, 2013 yılı Ramazan ayı gıda yardımlarının Çarşamba Ticaret Borsası yönetim kurulu, meclisi ve üyelerinin de katkılarıyla gıda kartı yöntemiyle bin ihtiyaç sahibi aileye titiz çalışmalar sonrasında ulaştırıldığını ifade etti. Yılmaz, “Bu kartlarla önceden belirlenen market ve toptancılardan ihtiyaç sahipleri, diledikleri şekilde ürünlerini aldılar ve almaya da devam etmektedirler” dedi.

Başkan Yılmaz, sonraki dönemlerde de bu yardımların devam edeceğini ifade ederek, “İçerisinde bulunduğumuz ve İslam alemi tarafından aynı zamanda birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardımlar, bu ayın ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşmiştir.” dedi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.