Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Orhan Hakalmaz Seydişehirlileri coşturdu

Orhan Hakalmaz Seydişehirlileri coşturdu

Konya'nın Seydişehir Belediyesi 4 yıldır düzenlediği Ramazan Kültür-Sanat Etkinlikleri'yle birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Türk halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz dillere destan...

  • Ege Postası
  • 22.07.2013 - 10:36
Konya'nın Seydişehir Belediyesi 4 yıldır düzenlediği Ramazan Kültür-Sanat Etkinlikleri'yle birbirinden değerli sanatçıları ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Son olarak Türk halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz dillere destan bir konser verdi.

Konsere saatler kala belediye önünü dolduran 7'den 70'e 10 binden fazla kişi katıldı. Orhan Hakalmaz sesiyle olduğu kadar mütevazılığı ile de izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Hakalmaz Türkiye'nin çeşitli yörelerine ait söylediği birbirinden değerli eserlerle Seydişehirlilere uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Fatihhan'ın sunduğu programda ünlü sanatçı Seydişehirlilerin ve özellikle gençlerin türkülerine gösterdiği yoğun ilgi karşısında sahnede 2,5 saaten fazla kaldı. Seyitler şehrinde konser vermekten mutlu olduğunu dile getiren Hakalmaz, kendisini Seydişehirlilerle buluşturan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ederek, "Sanki 30 yıldır tanışıyormuşçasına kaynaştığımız Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Abdulkadir Çat’ın benim için çok önem verdiğim vasfı ön planda, önce insan." dedi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat yaptığı selamlama konuşmasında "Aziz kardeşlerim, necip milletimizin temel taşını ortaya koyan, Türk kültürünün önemli ögelerinden biri olan Türk halk müziğinin en nadide ve en beyefendi sanatçısı Sayın Orhan Hakalmaz Beyefendi'ye ve saz arkadaşlarına davetimize icabet ettiği için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.