Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da disiplin harekatı devam ediyor!

Bayraklı'da disiplin harekatı devam ediyor!

CHP Bayraklı’da disiplin hareketliliği devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İlçe yöneticisi Gönül Güngör ve eski belediye meclis üyesi Mehmet Ali Açık hakkında ihraç istemiyle dosya hazırlayan ve il başkanlığına yollayan CHP Bayraklı İlçe Yönetimi, Bayraklı ve Büyükşehir eski Belediye Meclis Üyesi Hamza Işık hakkında da ihraç istemiyle dosya hazırlayıp gönderdi.

  • Ege Postası
  • 06.06.2014 - 08:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de yerel seçimlerin ardından başlatılan disiplin harekatı devam ediyor. Bu doğrultuda en hareketli ilçelerden biri de Bayraklı…Geçtiğimiz günlerde İlçe yöneticisi Gönül Güngör ve eski belediye meclis üyesi Mehmet Ali Açık hakkında ihraç istemiyle dosya hazırlayan ve il başkanlığına yollayan CHP Bayraklı İlçe Yönetimi, Bayraklı ve Büyükşehir eski Belediye Meclis Üyesi Hamza Işık hakkında da ihraç istemiyle dosya hazırladı. Dosya  disiplinin kuruluna sevki için il başkanlığına gönderildi.
Işık’ın yerel seçim sürecinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve Belediye Başkan adayı olarak Hasan Karabağ’ın açıklanmasının ardından ilçe  binası önünde yapılan eyleme destek verdiği iddiasıyla hakkında disiplin işlemi başlatıldığı öğrenildi.

DİSİPLİNE GİDEN İLK İSİM TÜRKDOĞAN
Yerel seçimlerde parti aleyhine çalışan isimler için başlatılan çalışma sonrası il disiplin kuruluna sev edilen ilk isim Bergama eski ilçe başkanı Özkan Türkdoğan olmuştu. Türkdoğan, dosyasının komisyon tarafından incelenmesinin ardından  il yönetimnin oy birliği kararıyla ihraç istemiyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.