Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da yaz esintisi

Bayraklı'da yaz esintisi

Bayraklı Kulalılar Derneği'nin düzenlediği konserde sahne alan TRT sanatçıları vatandaşları doyasıya eğlendirerek, unutulmaz bir gün yaşattı. Geceye katılan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçede Kulalıların çokluğuna dikkat çekerek, Belediye Başkanının Kulalı olması normal. Bundan gurur duyuyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 25.08.2013 - 10:00
İZMİR - Bayraklı'da yaz esintisi temasıyla düzenlenen Bayraklı Kulalılar Derneği'nin gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Alpaslan Mahallesi'ndeki Şehit Ümit Boz tesislerinde gerçekleştirilen konserde TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Sebahattin Gülümser ile TRT Türk Sanat Müziği sanatçısı Ayşen Birgör sahne aldı. Kulalılar Derneği'nin yarenler ekibi ise folklör gösterileri ile beğeni topladı. Birbirinden güzel şarkı ve türküleri hep bir ağızdan vatandaşlarla birlikte seslendiren sanatçılar, hem eğlendirdi, hem de duygusal anlar yaşattı. Hareketli türkülerle bir an bile yerinde oturmayan 7'den 70'e herkes, eğlenceli dakikalar geçirdi. Geceye Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz de katıldı.



Etkinlikleri sürdürelim

Konuşmasının başında Bayraklı'daki Kulalıların çokluğunu hatırlatarak, Belediye Başkanının Kulalı olmasının normal olduğunu esprili dille anlatan Başkan Karabağ, "Bayraklı'da sizlerin başkanı olmaktan ve bu gecede Kulalılarla bir araya gelmekten dolayı çok mutluyum. Umarım bundan sonraki yıllarda da daha geniş katılım ve büyük coşkuyla bu tarz etkinlikleri hep birlikte yaparız. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi. Konuşmanın ardındna Bayraklı Kulalılar Derneği Başkanı Veli Topal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahneye çıkarak, Başkan Karabağ'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Konser Ayşen Birgör'ün seslendirdiği Atatürk'ün sevdiği şarkılarla sona erdi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.