Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilim adamları güneş enerjisini masaya yatırıyor

Bilim adamları güneş enerjisini masaya yatırıyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayesinde düzenlenen 'Dünya Barışı için Güneş Enerjisi' konulu konferansta dünyaca ünlü bilim adamları enerji sistemleri ve güneş enerjisinin dünya çapındaki önemini masaya yatırıyor.Harbiye’deki...

  • Ege Postası
  • 17.08.2013 - 11:11
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayesinde düzenlenen 'Dünya Barışı için Güneş Enerjisi' konulu konferansta dünyaca ünlü bilim adamları enerji sistemleri ve güneş enerjisinin dünya çapındaki önemini masaya yatırıyor.

Harbiye’deki Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen 'Dünya Barışı için Güneş Enerjisi' (Solar Energy for World Peace) adlı programa, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ordinaryüs Prof. Dr. Serdar Sarıçiftçi, bilim adamları Walter Kohn, Martin Green, Daniel Nocera ve çok sayıda güneş enerji sistem uzmanları katıldı.

Güneş enerjisin konuşulduğu programda, güneşin enerjiye dönüştürülme aşamaları ve bunun insan yaşamına, ekonomiye olan faydaları anlatılacağı ifade edildi. Açılış oturumu bugün yapılan programın 3 gün boyunca Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.