Dolar 34,2221
%0.05
Euro 37,9319
%0.42
Altın 2.920,360
%-0.31
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Biz kocaman bir aileyiz”

“Biz kocaman bir aileyiz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Gençler Engelliler El Ele Projesi”nin baş aktörleri olan üniversite öğrencileri ile engelliler ve aileleri, Sasalı’daki piknikte buluştu.

  • Ege Postası
  • 14.11.2013 - 10:52
İZMİR - Hayata geçirdiği sosyal projelerle toplumun tüm kesimlerini kucaklamayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, engellileri de unutmadı. Hayata geçirilen “Gençler Engelliler El Ele Projesi” ile engellilerin yaşamında yeni sayfa açıldı. Projede yer alan engelliler ve gençler, “Sasalı Kent Ormanı ve İzmir Doğal Yaşam Parkı” gezisinde bir araya gelerek unutulmaz bir gün yaşadı. Yapılan proje etkinliğine 25 gönüllü üniversite öğrencisi ile 150 engelli birey ve yakını katıldı. Etkinlikte yer alan engelliler, gönüllü üniversite öğrencileri ile halat çekme yarışı, voleybol, boccia, yakan top gibi oyunlar oynadı. Piknik sonrasında gönüllü gençler, engelli arkadaşlarıyla birlikte Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Gençler Engelliler El Ele Projesi” ile toplumda engellilik konusunda bilinç yaratılması, gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, engellilerin psiko-sosyal rehabilitasyonuna destek sağlanması, engellilerin sosyal hayatta karşılaştıkları sorunları gençlerin yaşayarak öğrenmesi ve bu sorunların çözümü için toplumu harekete geçirmeleri amaçlanıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.