Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum’da kumbaralar dolusu kitap toplandı

Bodrum’da kumbaralar dolusu kitap toplandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Belde Belediyesi tarafından hazırlanarak beldenin değişik noktalarına yerleştirilen kumbaralarda kitap ve oyuncaklar toplandı. Yaz öncesinde hazırlanarak Yalıkavak merkeze konulan 3 kitap ve oyuncak...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 15:37
Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Belde Belediyesi tarafından hazırlanarak beldenin değişik noktalarına yerleştirilen kumbaralarda kitap ve oyuncaklar toplandı.

Yaz öncesinde hazırlanarak Yalıkavak merkeze konulan 3 kitap ve oyuncak kumbarasında yüzlerce kitap ve oyuncak toplandı. Belirli periyodlarla toplanan kitaplar belediye personeli tarafından tasnif edilerek ayrıldı. Toplanan kitapların içerisinde bulunan yabancı dilde olanlar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kütüphanesi'ne teslim edildi.

Ayrılan kitapları inceleyen Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, yaz başında başlatılan çalışmanın çok olumlu sonuçlar verdiğini belirterek, “Kumbaralarımızda binlerce kitap toplandı. Bu kitapların içerisinde çok değerli eserler var. Burada bulunan yabancı dildeki yayınlar bundan sonra da yüzlerce kişi tarafından okunabilecek. İlk etapta toplanan kitapların bir kısmı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne teslim edildi. Arkadaşlarımız, toplanan kitapları tek tek inceleyerek tasnif ediyor. Tamir edilmesi gerekenleri tamir ediyorlar. Kampanya kapsamında toplanan kitapları tek tek noktalara ulaştıracağız. Bu kampanyaya katılan ve kumbaralara kitapları ve oyuncakları götüren vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kumbaralarda ayrıca, oyuncakların da toplanmaya devam ettiğini belirten Mustafa Saruhan, en kısa sürede oyuncakların tasnifini tamamlayarak miniklere ulaştıracaklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.