Dolar 34,1114
%0.01
Euro 38,1974
%0.08
Altın 2.915,140
%0.02
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şehrin giriş ve çıkışlarına yerleştirilen Türk bayrakları yenileniyor

Şehrin giriş ve çıkışlarına yerleştirilen Türk bayrakları yenileniyor

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda şehrin giriş ve çıkış noktalarındaki aydınlatma direklerine yerleştirilen Türk bayrakları yenileriyle değiştiriliyor. Özel günlerde vatandaşlara ücretsiz olarak binlerce Türk bayrağı...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 15:29
Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda şehrin giriş ve çıkış noktalarındaki aydınlatma direklerine yerleştirilen Türk bayrakları yenileriyle değiştiriliyor.

Özel günlerde vatandaşlara ücretsiz olarak binlerce Türk bayrağı dağıtan Belediye, bu uygulama kapsamında eskiyenleri yenilemeye ve yeni noktalara da Türk bayrağı yerleştirmeye başladı.

Özellikle Elazığ’da güneşin yaz mevsiminde etkili olması nedeniyle eskimeye başlayan Türk bayrakları, zaman geçirilmeden yenileriyle değiştirilmeye başlanırken yeni bayraklarla şehrin giriş ve çıkış noktaları kırmızı beyaz renklere boyandı.

Malatya ve Diyarbakır-Bingöl yolunun yanı sıra tarihi Harput beldesi güzergahı üzerinde de bulunan aydınlatma direklerine de Türk bayrağı yerleştiren belediye ekipleri zaman içerisinde eskiyen bayrakları yenilemeye devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.