Dolar 34,1276
%-0.02
Euro 38,1067
%0.51
Altın 2.900,040
%0.51
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi ‘lider kadınlar’ yetiştiriyor

Bornova Belediyesi ‘lider kadınlar’ yetiştiriyor

Bornova Belediyesi’nin Aile Planlaması ve Üreme Sağlığı Derneği ile birlikte başlattığı ‘Lider Kadın Eğitimi’ne katılan kadınlar kursu tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Altındağ Toplum Kalkınma Merkezi’ndeki ilk dersi veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kursu başarıyla tamamlayan kadınları kutladı

  • Ege Postası
  • 23.04.2013 - 09:28
İZMİR -Bornova Belediyesi'nin Aile Planlaması ve Üreme Sağlığı Derneği ile birlikte yaptığı Altındağ Toplum Kalkınma Merkezi’nde başlattığı 'Lider Kadın Eğitimi' tamamlandı. 8’incisi düzenlenen eğitimde ilk dersi veren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, kadınların sertifikalarını da verdi.

Ev kadınlarından sosyal faaliyetlerin içerisinde olmalarını ve Bornova Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan yararlanmalarını isteyen Başkan Sındır, kadınların toplumun gelişmesinde büyük rol oynadıklarını söyledi. Bu gerçekten hareketle Bornova Belediyesi olarak kadınların kendi kişisel gelişimlerini sürdürmeleri için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Sındır, düzenlenen eğitimlere katılan kadınları kutladı.

Bugüne kadar 200’den fazla mezun veren Lider Kadın Eğitimi'nde, kadına biçilen geleneksel rollerin dışında kadına yönelik şiddet, öfke kontrolü, kanser ve aile planlaması gibi konularda farklı eğitimler veriliyor. Lider kadınlar önce ailelerine sonra da çevrelerine yardımcı oluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.