Dolar 34,2585
%0.05
Euro 37,6111
%-0.05
Altın 2.920,540
%-0.03
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da kadınlara özel spor kursları

Bornova'da kadınlara özel spor kursları

Bornova Belediyesi'nin kadınlara yönelik step, aerobik, yoga, yüzme, zumba ve pilates gibi spor kursları büyük ilgi görüyor.

  • Ege Postası
  • 09.11.2015 - 12:19
Bornova Belediyesi'nin, kadınların spor yapması için açılan kurslar özellikle ev hanımlarından yoğun ilgi görüyor. Haftanın dört günü düzenlenen kurslarda kadınlar; step, aerobik, pilates, yoga, zumba, yüzme ve doğa yürüyüşlerine katılıyor. Profesyonel antranörler eşliğinde yapılan kurslar; Evka3 Kadın Dünyası, Pınarbaşı Eski Nar Kafe, Altındağ Kültür Merkezi, Çamdibi, Işıkkent ve Engelliler Merkezi'ndeki salonlarda gerçekleştiriliyor. Ayrıca haftanın 4 günü sabah ve öğleden sonra derslerinde Işıkkent Spor tesislerinde kadınlara yönelik yüzme kursları düzenleniyor.



Bornova Belediyesi Kadınlara özel olarak doğa yürüyüşleri de düzenliyor. Nisan 2016 tarihine kadar pazartesi günleri gerçekleşecek olan yürüyüşlerde kadınlar Bornova ve İzmir'ın farklı bölgelerindeki yürüyüş parkurlarında hem spor yapma hem de İzmir'in doğal güzelliklerini tanıma fırsatı buluyor. Kadınların yaşamın her alanında yer alması gerektiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Kadın dostu bir kent olma hedefimiz doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Açtığımız kurslarla kadınlarımıza sadece spor yaptırmayı değil, sosyal alanda da daha etkin olmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.