Dolar 34,0779
%-0.06
Euro 38,1201
%0.07
Altın 2.878,230
%0.11
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu bina engelliler için yeni bir istihdam alanı oldu

Bu bina engelliler için yeni bir istihdam alanı oldu

Şehitkamil Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırılan Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi engelli vatandaşlara istihdam sağlıyor. Çıksorut bölgesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan şube, aynı zamanda engelli vatandaşlar için...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 16:22
Şehitkamil Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırılan Türkiye Sakatlar Derneği Gaziantep Şubesi engelli vatandaşlara istihdam sağlıyor. Çıksorut bölgesindeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan şube, aynı zamanda engelli vatandaşlar için birçok sosyal faaliyet imkanı da sağlıyor.

    Atölyelerde çeşitli işler yapan engelliler, hem meslek sahibi oluyor hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Yeni yapılan dernek binasının içerisinde mefruşat kursundan down sendromlu çocukların eğitimine, poşet imalatından bilgisayar kursuna kadar farklı farklı kurslar yer alıyor.

    Şehitkamil Belediyesi tarafından kendilerine böyle bir yapı kazandırıldığı için teşekkür eden engelli vatandaşlar, “Yeni yapılan tesisten son derece memnunuz. Eski yerimiz çok küçüktü ve bize yetmiyordu. Daha iyi şartlar sunan ve isteklerimizi karşılayabilen bir yer istiyorduk. Burada çeşitli kursların yanı sıra çanta imalatında çalışma imkanı da buluyoruz. Bu da bizim aile bütçemize katkıda bulunmamızı sağlıyor. Şehitkamil Belediyemiz bu yapının bize kazandırılmasında çok yardımcı oldu. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ederiz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.